Laatste week genieten van de zon én lekker eten op Bocadero : Showbizzkanaal

29/08/2016

Laatste week genieten van de zon én lekker eten op Bocadero

antwerpen.JPGDeze zomer werd Waagnatie in Antwerpen voor de achtste keer omgetoverd tot het gratis stadsstrand Bocadero, dé zomerhotspot van Antwerpen en omstreken. Zestien weken en 115.550 mojito’s later, gaat Bocadero de laatste week in. Op 5 september worden de strandstoelen opgeborgen en het zand bij elkaar geschept.

Ondanks de grillige zomer, blijft Bocadero dé zomerhotspot van Antwerpen en omstreken. Door weer en wind houdt het standstrand stand en ontvangt het bezoekers in de overdekte lounge en in de verwarmde restaurantpaviljoenen. Wanneer het kwik stijgt en de zon schijnt, geniet jong en oud van het zandstrand, de ligstoelen en het prachtige zicht op de Schelde in een tropische sfeer. Tot en met 4 september kan je nog dagelijks genieten op Bocadero.

Culinaire verwennerij
Honger hoefde je er alvast niet te lijden. Vier Antwerpse chefs zorgden voor heerlijke menu’s. Wie nog wil genieten van de allerlaatste dagen van de zomervakantie óf zijn kroost wil trakteren na de eerste schooldag, is welkom in één van de vier pop-uprestaurants. Zowel ’s middags en ’s avonds kan je er nog steeds terecht voor lekkere gerechten aan de oevers van de Schelde. La Chine serveert oosterse keuken in een hip jasje, Grilling & Chilling grillgerechten met Latijn-Amerikaanse touch, Bibiza betaalbare gastronomische keuken en bij Capriani vind je alle Italiaanse klassiekers.

Tal van evenementen

Maar de zomer van Bocadero was niet enkel gevuld met restaurantbezoekjes en mojito’s. Meer dan 30 bedrijven en andere evenementen zakten af naar het Eilandje om er de zomer te vieren. Bekende evenementen zoals Feria Andaluz, World Gin Day & Cafeïne lokten honderden bezoekers. Sportliefhebbers konden zowel het EK als de Olympische Spelen volgen op groot scherm. Bovendien blijven de salsavonden, SalsaBocadero, een groot succes. Elke dinsdagavond dansen salsaliefhebbers tot in de vroege uurtjes op de zwoele beats van dj Pepe. De allerlaatste SalsaBocadero vindt uitzonderlijk op maandag 29 augustus plaats op de dansvloer van Bocadero. Wie nog een laatste keer de heupen wil losschudden, weet waar naartoe.

 

20:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: bocadero, waagnatie, waagnatie antwerpen |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.