Greenhouse Talent betaalt ongebruikte drankbonnen terug : Showbizzkanaal

29/08/2016

Greenhouse Talent betaalt ongebruikte drankbonnen terug

De drankuitbating tijdens het concert van Massive Attack gisterenavond op het Sint-Pietersplein in Gent is niet verlopen zoals verhoopt. Zowel bij de aankoop als bij het gebruik van de drankbonnen ondervonden de concertgangers ernstige problemen. Greenhouse Talent betreurt dit en wenst dat het voorval gisterenavond eenmalig blijft en zal een grondige evaluatie doen van hetgeen gebeurd is.

Pascal Van De Velde van Greenhouse Talent reageert:

"Ik vind het zeer spijtig dat het geduld van onze concertgangers gisterenavond zo op de proef werd gesteld. De organisatie van de drankuitbating lag aan de basis van de problemen. Ik heb opdracht gegeven om een grondige evaluatie te doen van hetgeen gebeurd is. Uiteraard verontschuldigen wij ons als organisatie voor de problemen tijdens een overigens mooi concert. Greenhouse Talent zal de terugbetaling van de ongebruikte drankbonnen op zich nemen.”

Ongebruikte drankbonnen kunnen aan Greenhouse Talent bezorgd worden op volgend adres: Lange Violettestraat 293, 9000 Gent, samen met een begeleidende brief met mededeling van naam, adres en rekeningnummer waarop de terugbetaling kan gebeuren.

20:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: greenhouse talent, drankbonnen |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.