Al met 9000 op Houden Van Griffelrock 2016 : Showbizzkanaal

29/08/2016

Al met 9000 op Houden Van Griffelrock 2016

art Herman, Marc Dex, Houden van Griffelrock, affiche Houden van Griffelrock 2016, De Melando's, lissa lewis, Houden van Griffelrock op dinsdagmiddag 27 september

O p dinsdagnamiddag 27 september vindt de nieuwe editie plaats van Houden Van Griffelrock, om 14.30u in het Antwerpse Sportpaleis .

De Provincie Antwerpen en Nekka vzw hebben samen een absolute topaffiche samengesteld en dankzij de steun van de Provincie kan de inkomprijs opnieuw gehouden worden op slechts 9,00 euro !

Al 9000 mensen kochten ondertussen een kaartje .

U kan er ook bij zijn.

Alle info vindt u op www.houdenvangriffelrock.be of op 03/248.63.43 .

80 jaar Vader Abraham

Het is een grote eer dat Houden Van Griffelrock de verjaardag mag vieren van Vader Abrahem . 80 jaar is Pierre Kartner geworden , maar artistiek is hij nog altijd een absolute smaakmaker.

We ku nnen deze verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan en dus mag Vader Abraham de namiddag muzikaal afsluiten als hoofdartiest .

40 jaar Mieke mét nieuwe CD

In het kielzog van Vader Abraham vieren wij de 40ste muzikale carrière-verjaardag van Mieke . Zij heeft voor ons op Houden Van Griffelrock twee extra verrassingen in petto : een duet met Luc Van Meeuwen en de aankondiging en voorstelling van een gloednieuwe CD .

Om naar uit te kijken !!

Nog één keer Nicole en Hugo

Voor het podium van Houden Van Griffelrock maken Nicole en Hugo graag nog een uitzondering en dus zullen zij nog éénmaal hun mooiste liedjes vertolken. We zijn ervan overtuigd dat dit opnieuw een hele mooie kers op de taart zal worden.

Maar ook Bart Herman, Marc Dex, Melando's , Lissa Lewis en Nijghse vrouwen

Ook alle andere artiesten zijn absolute toppers : Bart Herman, Marc Dex, De Melando's en Lissa lewis en de vier dames die het kwartet van de Nijghse vrouwen uitmaken : Astrid Nijgh , Amaryllis Temmerman, Riet Muylaert en Sabien Tiels.

Houden Van Griffelrock 2017 belooft dus e en heerlijk muzikaal feest te zullen worden.

De commentaren zijn gesloten.