Isabelle Beernaert keert met nieuwe dansvoorstelling terug naar haar roots : Showbizzkanaal

23/08/2016

Isabelle Beernaert keert met nieuwe dansvoorstelling terug naar haar roots

music_hall.JPGIn november 2016 staat Isabelle Beernaert met een geheel nieuwe versie van haar eerste dansvoorstelling 'Ne Me Quitte pas' in de Vlaamse theaters, maar de creatieve Belgische topchoreografe werkt momenteel ook volop aan haar zevende unieke theaterproductie, die in het voorjaar van 2017 op de planken zal staan. 'Unforgettable - One Night In Manhattan' wordt een zinderende revivalshow van o.a. Frank Sinatra, Fred Astaire, Louis Armstrong en Ella Fitzgerald, met live jazzmuziek zang en dans. Isabelle Beernaert, wiens vader jazzmuzikant was, keert hiermee dus terug naar haar roots en neemt je mee naar de romantiek van de jaren '40 tot '60 in het swingende New York. 'Unforgettable - One Night In Manhattan' op 20/04/2017 in Stadsschouwburg Antwerpen, 22/04/2017 in Ethias Theater Hasselt en 23/04/2017 in Capitole Gent. Tickets & info: www.musichall.be

Sinds 2011 brengt de populaire Belgische choreografe Isabelle Beernaert unieke dansvoorstellingen naar de Belgische en Nederlandse theaters en verwezenlijkt ze haar droom om de aangrijpende choreografiën die ze maakte voor de televisieprogramma's 'The Ultimate Dance Battle' en 'So You Think You Can Dance', aangevuld met nieuw werk, te bundelen in avondvullende programma's. Na het enorme succes in Vlaanderen en Nederland van haar zes voorgaande theaterproducties, pakt Isabelle Beernaert in 2017 uit met 'Unforgettable - One Night In Manhattan'. Geen zware dramatiek en emotie deze keer, maar een luchtige en sfeervolle terugkeer naar de romantiek van de jaren '40 tot '60 in het swingende New York. Isabelle Beernaert, wiens vader jazzmuzikant was, gunt je in deze meeslepende productie een melancholische blik op haar roots.

Een crooner en een jazzband in een rokerige nachtclub in het bruisende Manhattan. De band speelt, een vrouw danst. Iedere man windt ze om haar vinger. Maar…voor wie wordt dit die ene onvergetelijke nacht in Manhattan en voor wie eindigt hij in een zoete melancholie van wat had kunnen zijn?

Verlies jezelf in een zinderende revivalshow van o.a. Frank Sinatra, Fred Astaire, Louis Armstrong en Ella Fitzgerald. Een spetterende cross-over van decennia. Nummers van toen worden in een swingend nieuw jasje gestoken en nummers van nu worden gebracht in de sfeer van toen.

Enjoy one night in Manhattan!

Met live jazzmuziek van het Frank Deruytter Quintet en zang door Ivar Oosterloo' ( bekend van 'The Voice of Holland')

De theatershows van Isabelle Beernaert verkopen steeds in een razendsnel tempo uit, dus er snel bij zijn is de boodschap!!

Praktisch
'Unforgettable - One Night In Manhattan'
20/04/2017 - 20u. - Stadsschouwburg Antwerpen
22/04/2017 - 20u. - Ethias Theater Hasselt
23/04/2017 - 15u. - Capitole Gent
Tickets & info: www.musichall.be

20:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: isabelle beernaert, musichall, stadsschouwburg antwerpen |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.