Guy Neve lanceert 'Oh Laura' als nieuwe single : Showbizzkanaal

20/08/2016

Guy Neve lanceert 'Oh Laura' als nieuwe single

guy_nev.JPGDe zomer mag dan wel wat wisselvallig zijn, voor ‘gentleman crooner’ Guy Neve schijnt alleszins al bijna het ganse jaar onafgebroken de muzikale zon. De 60-plusser bracht in oktober 2015 het album 'Vitaal' uit, waarop hij vlot in het oor liggende 'popcorn classics' voorziet van uit het leven gegrepen Nederlandstalige teksten en die combinatie weet het publiek meer dan te smaken! Met een hartverwarmende bezieling zoekt én vindt Guy Neve z'n weg in het Vlaamse muzieklandschap.

Voor zijn nieuwe single legde Guy zijn oor letterlijk te luister bij de fans. Na vele positieve reacties op het nummer en speciale verzoekjes ernaar op optredens, koos hij resoluut voor het aanstekelijke 'Oh Laura', een leuke Nederlandstalige bewerking van de Neil Sedaka-classic 'Oh! Carol' uit 1959. Voor Sedaka betekende dit nummer de grote internationale doorbraak, met een Top 10-notering in Amerika, een nummer 1 in Italië en Nederland en ook een 2de plek in de Belgische hitlijsten. In Amerika of Italië zal Guy Neve met zijn 'Oh Laura' niet geraken, maar dat hij in de Lage Landen weer wat zieltjes zal winnen met deze sfeervolle en aangename single, daar zijn we rotsvast van overtuigd!

Bekijk HIER de leuke videoclip!

'Oh Laura', de nieuwe single van Guy Neve is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

Het album 'Vitaal' van Guy Neve is nog steeds fysiek verkrijgbaar in de handel, HIER te koop op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

09:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: guy neve, oh laura, single oh laura |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.