Gezelligheid met bekende Nederlanders op de zaterdagavond van SBS6 : Showbizzkanaal

19/08/2016

Gezelligheid met bekende Nederlanders op de zaterdagavond van SBS6

SBS6, bekende Nederlanders, Vanaf 27 augustus staat de zaterdagavond van SBS6 in het teken van gezelligheid en spelletjes met nieuwe seizoenen van Met de deur in huis en Zullen we een spelletje doen? Nieuw in Met de deur in huis is het Amerikaanse typetje Jill Lopez van Tineke Schouten, die net als de typetjes uit het vorige seizoen rondsnuffelt in huizen van BN’ers. In Zullen we een spelletje doen? ontvangen Kim-Lian, Nick en Simon leuke gasten en spelen ze samen weer de nodige spellen.

Met de deur in huis
Kees Tol presenteert Met de deur in huis waarin Tineke Schouten de kijkers en het panel in de studio een rondleiding geeft door huizen van bekende Nederlanders. Naast Bep Lachebek en Mijnheer Eddie komt dit seizoen Jill Lopez over uit Hollywood om te kijken hoe het gesteld is met de glamour in de huizen van bekend Nederland. Jill Lopez is de tante van Jennifer Lopez en in het dagelijks leven coacht ze Hollywoodsterren. Jill Lopez wordt uiteraard vertolkt door Tineke. Het panel in de studio, bestaande uit Patty Brard, Maik de Boer en Ruben van der Meer, moet op basis van het interieur en hints raden van welke BN’er het huis is.

Zullen we een spelletje doen?
In Zullen we een spelletje doen? ontvangen Kim-Lian, Nick en Simon dit seizoen onder anderen Arjen Robben en Fred van Leer en liefdeskoppel Airen Mylène en Taeke Taekema. Arjen is speciaal voor de opnames van Zullen we een spelletje doen? naar Nederland gekomen. “Zullen we een spelletje doen? is een van mijn favoriete programma’s en Simon kan wel wat hulp gebruiken zag ik in het vorige seizoen. Toen ik gevraagd werd voor het nieuwe seizoen wilde ik die kans natuurlijk met beide handen aangrijpen! Speciaal voor hun heb ik München even verlaten, voor Nick en Simon wilde ik wel overkomen naar Nederland´, grapt Robben. “Samen met Simon heb ik de nodige punten binnengesleept. Of het genoeg is voor de overwinning zie je volgende week zaterdag.”
Ook zijn er een aantal nieuwe spellen toegevoegd aan het programma. Zo moeten spelers in het onderdeel ‘Met open mond’ vragen stellen met een mondspreider in en dat valt nog niet mee.

Met de deur in huis
Vanaf 27 augustus om 20.00 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/metdedeurinhuis
Met de deur in huis wordt geproduceerd door BlueCircle

Zullen we een spelletje doen?
Vanaf 27 augustus om 21.00 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/zullenweeenspelletjedoen
Zullen we een spelletje doen? wordt geproduceerd door Talpa

10:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sbs6, bekende nederlanders |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.