2 Meisjes op het Strand - Op vrijdag 19 augustus 2016 om 20.30 bij VTM : Showbizzkanaal

19/08/2016

2 Meisjes op het Strand - Op vrijdag 19 augustus 2016 om 20.30 bij VTM

2 Meisjes op het Strand,vtm, vtm 2 Meisjes op het Strand, Duizenden toeschouwers zakten op dinsdag 9 augustus 2016 af naar het Klein Strand van Oostende voor een avond boordevol muziek, met bekende artiesten en 2 ravissante hosts. Dina Tersago en Olga Leyers waren voor de gelegenheid 2 Meisjes op het Strand en lieten het zomerse gevoel zowel op als naast het podium opborrelen. De eerste uitzending van 2 Meisjes op het Strand is op vrijdag 19 augustus 2016 te zien bij VTM.

In 2 Meisjes op het Strand worden telkens 8 artiesten uitgenodigd om 12 nummers te brengen in alle mogelijke formaties. Solo, als duo of in groep halen zij de grootste hits uit de kast. In de eerste uitzending zorgen Bent Van Looy, K3, State of Mind (de nieuwe boyband rond Voice-talenten Gilles, Sepp, Kjell en Sebastian), Johannes Genard, The Voice-winnares Lola met finalist Jan, Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk ft. Eline De Munck voor de muziek. Zij brengen deze nummers:

State of Mind – Can’t Stop the Feeling
Coco Jr – Out in The Streets
Johannes Genard en Bent Van Looy – Take Me To The River
Zwartwerk ft Eline De Munck – Miami
Lola – All Of Me
Johannes Genard – Honeybee
Bent Van Looy – High & Dry
K3 – Ushuaia
Lola en Jan – Valerie
Gers Pardoel – Ik Neem Je Mee
Kings Of Pop – Uptown Funk
K3 – Oya Lele

 

Tussen de optredens door laten de artiesten zich van een andere kant zien in verrassende muzikale filmpjes en backstagebeelden. Bent Van Looy en Johannes Genard die live muziek maken in een strandkabine, Gers Pardoel en de K3’tjes die tijdens hun rit naar de kust een muziekquiz spelen of busker Jan uit The Voice die de dijk afschuimt om bekende hits te coveren: het komt allemaal aan bod in 2 Meisjes op het Strand. In de eerste uitzending komen Dina en Olga ook te weten welke herinneringen Coco Jr oproept bij Eline De Munck, wat Sam De Bruyn heeft met Bent Van Looy en waarom Peter Van Asbroeck gek is op het nummer Honeybee.

 

09:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: 2 meisjes op het strand, vtm, vtm 2 meisjes op het strand |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.