Q2, de tv-poot van Qmusic, start op zondagavond 28 augustus 2016 om 20.30 : Showbizzkanaal

18/08/2016

Q2, de tv-poot van Qmusic, start op zondagavond 28 augustus 2016 om 20.30

qmusic.JPGVanaf zondagavond 28 augustus 2016 is het zover: dan krijgt Qmusic, het grootste radiomerk van MEDIALAAN, een televisiepoot. Q2 neemt om 20.30 het tv-signaal over van 2BE. De doelgroep blijft jonge mensen. De aftrap wordt gegeven met de Amerikaanse reeks Quantico en de Award-winnende reeks Mr. Robot. Qmusic start ook met een nieuwe programmering en dat vanaf maandag 29 augustus. Het nieuwe ochtendduo Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen geeft om 06.00 het startschot.

Najaar Q2: avontuur, muziek, Champions League en de beste internationale reeksen & films

 

Q2 zet in op de beste internationale series en films, topvoetbal met Champions League en heel wat programma’s rond avontuur en muziek. De eerste uitzendavond start met een aantal topreeksen: een dubbelaflevering van de ijzersterke thrillerserie Quantico, gevolgd door de Golden Globe-winnende reeks Mr. Robot. Q2 brengt dit najaar ook de nieuwe topreeksen Rosewood en The Muppets. Er staan ook nieuwe seizoenen van Game of Thrones, Grimm, Homeland, Agent Carter, Bones en Person of Interest gepland.

In het avontuurlijke genre is er Peking Express, waarvoor er volop duo’s gezocht worden. Q2 gaat ook Qdoc uitzenden: een reeks documentaires over spraakmakende persoonlijkheden en thematieken. Ook The Graham Norton Show is dit najaar te zien: telkens een week na BBC staat er een nieuwe aflevering van de Britse talkshow gepland. Q2 brengt ook The Voice USA: Miley Cyrus, Alicia Keys, Adam Levine en Blake Shelton zullen als coaches een paar dagen na de VS bij Q2 te zien zijn.

In de vooravond blijft Q2 inzetten op de beste comedyreeksen. Naast The Big Bang Theory en nieuwe seizoenen van New Girl, Modern Family, The Middle en Brooklyn Nine-Nine is er de nieuwkomer Life in Pieces.

 

Najaar Qmusic: Sam & Heidi in ochtend, Maarten & Dorothee in avondspits, The BSMNT op locatie, Wim Oosterlinck op vrijdagavond.

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio, Televisie | Tags: q2, qmusic |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.