Pieter Embrechts & Eddy et les Vedettes in deSingel met twee pop-upkoren : Showbizzkanaal

15/08/2016

Pieter Embrechts & Eddy et les Vedettes in deSingel met twee pop-upkoren

pieter.jpgPieter Embrechts en Eddy et les Vedettes staan 20 augustus 2016 in de Antwerpse deSingel voor een eenmalig liveconcert. Ze zullen het podium delen met twee pop-upkoren.

Zangtalent tot 39 jaar zal optreden met Pieter Embrechts. Zangers vanaf 40 jaar brengen met Eddy et les Vedettes de beste Franse chansons. In Koor 2016 wordt een unieke belevenis voor de koren, het publiek én de artiesten!

De voorbereiding

Aan de optredens gaan artistieke workshops vooraf. Een team van professionele coaches begeleidt de gelegenheidskoren in de opbouw naar het concert. De zangers werken naast de koorrepetities in kleine groepjes aan zangtechniek en podiumpresence. Een onvergetelijke muzikale tijd waarin samenzang centraal staat!

Op 20 augustus, is het generale repetitie op het podium van deSingel, uiteraard mét de artiesten. 's Avonds trekken de projectkoren alle registers open voor dé finale van in Koor 2016: een uniek liveconcert.

Meer over pop-upkoren

In Koor 2016 is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten. Vorige edities van In Koor stonden o.a. Lady Linn, Merdan Taplak, Frank Vander linden en Spinvis op het podium.

Meer over Pieter Embrechts en Eddy et les Vedettes

Als er een prijs bestond voor meest productieve en veelzijdige artiest van Vlaanderen, dan had Pieter Embrechts die ongetwijfeld al tien keer gewonnen. Muziek is zonder enige twijfel zijn grootste passie en daar moet op tijd en stond alles voor wijken. Vorig jaar toerde Pieter met nieuwe Nederlandstalige songs langs de Vlaamse zalen. Op 19 februari brengt hij zijn gloednieuw album uit: "Onderwoud". Deze zomer zal hij dus oud en nieuw werk kunnen brengen met zijn pop-upkoor.

Zanger Frank Mercelis blaast met Eddy et les Vedettes de Franse klassiekers nieuw leven in en hij doet dat in goed gezelschap. Op eigen wijze brengen ze chansons van dé Franse vedetten van de jaren ’40 tot en met de jaren ’70.  Ze stonden het afgelopen jaar tot driemaal toe in een uitverkochte Roma. “Alors on chante!!”

In Koor 2016 - concert

Pieter Embrechts & Eddy et les Vedettes in Koor

20 augustus 2016 - 20.00 uur

deSingel Antwerpen

Meer info: www.zaterdagzondag.be

20:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: pieter embrechts, eddy et les vedettes |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.