Flyer.be laat Qmusic-luisteraars massaal papieren vliegtuigjes werpen : Showbizzkanaal

15/08/2016

Flyer.be laat Qmusic-luisteraars massaal papieren vliegtuigjes werpen

radio.JPGOp het strand van Oostende heeft Flyer.be vanmiddag samen met radiozender Qmusic de ‘De Grote Papieren Vliegtuigjesrace’ georganiseerd. Een discipline die Flyer.be als online aanbieder van drukwerk en ‘paper lover’ na aan het hart ligt! De actie is een onderdeel van de Q-strandspelen, waarbij luisteraars het elke dag in verschillende zomerse disciplines kunnen opnemen tegen een bekende Vlaming. Radiozender Qmusic organiseert deze strandspelen aan het Q-Beach House in Oostende, naar aanleiding van de Olympische Spelen in Rio.

Luisteraars nemen het op tegen Vincent Banić

Voor de gelegenheid liet Flyer.be een inspirerende folder maken met een aantal voorbeelden van papieren vliegtuigjes. Om direct aan de slag te gaan, bracht Flyer.be-CEO Ahmed Hilami ook een stapel papier mee afkomstig van snijafval. Onder de deskundige begeleiding van Qmusic-dj Wim Oosterlinck nam een team luisteraars het vervolgens op tegen acteur en model Vincent Banić. Zij probeerden hun papieren vliegtuigjes allemaal zo ver mogelijk te laten vliegen. In een spannende finale won Vincent Banić het uiteindelijk van de laatst overgebleven luisteraar. 

Miss België-kandidates flyeren 
Maar ook wie zich niet had ingeschreven voor de officiële competitie, kreeg de kans om een eigen papieren vliegtuigje te vouwen en een worp te wagen. Want een twintigtal Miss België-kandidates waren speciaal naar Oostende afgezakt om de folders en het proefpapier uit te delen aan iedereen op het terras van het Q-Beach House. 

‪#‎iedereenrio
Naast een hechte band met papier en drukwerk, heeft Flyer.be ook iets met sport. Er werd al hevig gesupporterd voor de Rode Duivels op het EK Voetbal. En naar aanleiding van de Olympische Spelen versterkt Flyer.be zijn slogan ‘Iedereen Flyer’ nu tijdelijk met ‘Iedereen Rio’. Via zijn Facebook- en Twitterpagina supportert Flyer.be voor alle Belgen in Rio, maar geeft het graag wat extra aandacht aan minder gekende atleten. 

23:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: qmusic-luisteraars, oostende |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.