Zanger Nick Cave introduceert nieuwe plaat met bioscoopfilm als eerbetoon aan overleden zoon : Showbizzkanaal

12/08/2016

Zanger Nick Cave introduceert nieuwe plaat met bioscoopfilm als eerbetoon aan overleden zoon

kinepolis.jpgIn juli 2015 kwam Arthur, Nick Caves zoon, op een tragische manier om het leven nadat hij van een klif in de buurt van Brighton was gevallen. De zanger, die op dat moment bezig was met het opnemen van zijn nieuwste plaat ‘Skeleton Tree’, besloot daarom om eenmalig naar buiten te treden met de unieke film 'One More Time With Feeling’. En dit exact één dag voor de release van zijn jongste album. Fans over de hele wereld krijgen op deze manier de kans om de plaat als allereerste te ontdekken.

De film toont hoe een artiest zoals de post punk einzelgänger Nick Cave zijn weg probeert te vinden in het duister. Het is niet de eerste langspeelfilm voor Nick Cave. In het verleden bracht hij eveneens de western ‘The Proposition’, het drama ‘Hell or High Water’ en ‘The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford’ uit. Deze laatste werd geregisseerd door Andrew Dominik die ook deze keer de regie van 'One More Time With Feeling' op zich nam. De film werd opgenomen in zowel zwart-wit en kleur als 2D en 3D en is een verzameling van liveoptredens, interviews en geïmproviseerde overpeinzingen van Nick Cave zelf.

Speciaal voor de Belgische fans wordt 'One More Time With Feeling' enkel op donderdag 8 september om 20u vertoond in Vlaanderen (in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende), in Wallonië (in Kinepolis Imagibraine) en in Kinepolis Brussel. Een ticket kost €13,50 (€11,50 met de Kinepolis Student Card) en is te verkrijgen via de Kinepolis website.

 

11:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: nick cave, zanger nick cave, kinepolis |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.