Les Twins op Summer Dance Forever : Showbizzkanaal

12/08/2016

Les Twins op Summer Dance Forever

muziek.JPGLes Twins, het wereldberoemde duo uit Frankrijk, geeft acte de presence tijdens Summer Dance Forever. Tijdens het international urban dans festival staan zij dinsdag 16 augustus samen met de Criminalz Crewin in het DeLaMar Theater en geven zij vrijdag 19 augustus een masterclass in Paradiso. De eeneiige tweeling uit Frankrijk, wordt allom geprezen als choreografen en entertainers en worden tot de besten binnen de urban dans gerekend.

Les Twins

Larry en Laurent Bourgeois, aka “Les Twins”, staan bekend om hun bijzondere vermogen om verschillende dansstijlen en technieken te vermengen; van hiphop tot klassiek. Larry en Laurent’s stijl omvat een hoog niveau van artisticiteit, acrobatische technieken, gedurfde moves en briljante komische timing. Als Les Twins hebben zij inmiddels de status van internationale rolmodellen en supersterren bereikt, inclusief de gillende en flauwvallende schare fans. Ze wonnen prestigieuze internationale danscompetities als Juste Debout en werkten met grote artiesten als Missy Elliot en Beyoncé. Tijdens Summer Dance Forever treden Larry en Laurent op tijdens de opening in het DeLaMar theater en geeft de tweeling acte de presence tijdens de masterclasses van de Criminalz, de crew waarin zij ooit begonnen; een buitenkans voor elke dansliefhebber.

Summer Dance Forever

Summer Dance Forever is een van de belangrijkste urban dans festivals in de wereld. Zowel in Nederland als daarbuiten biedt Summer Dance Forever een mix die uniek genoemd mag worden. Het stadsfestival vindt van 16 tot en met 24 augustus in onder meer DeLaMar Theater, Melkweg, Paradiso, de Theaterschool en het Vondelpark Openluchttheater. Een week lang zijn deze locaties het toneel voor dansvoorstellingen, battles, workshops, masterclasses van het allerhoogste niveau waar topdansers uit de hele wereld aan deelnemen Voor wie altijd al heeft willen weten hoe wat de stand van zaken is op het gebied van urban dans biedt Summer Dance Forever het internationale publiek gedurende negen dagen een volledig overzicht Het festival vormt de plek waar het publiek de grootste urban dansers van deze tijd ziet.

Summer Dance Forever
16-24 augustus 2016
Voorverkoop gaat op zaterdag 7 mei van start. Naast losse kaarten zijn er ook voordelige packages te koop: Bronze (135,-), Silver (215,-), Gold (295,-) en Platinum (375,-).

Meer informatie over kaarten en packages op: www.summerdanceforever.com/tickets

10:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: summer dance forever, les twins, summer dance forever 2016 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.