Echte Verhalen: De Buurtpolitie verwelkomt nieuwe undercoveragente in korps : Showbizzkanaal

12/08/2016

Echte Verhalen: De Buurtpolitie verwelkomt nieuwe undercoveragente in korps

vtm.JPGZesde seizoen, vanaf maandag 29 augustus 2016 elke weekdag om 18.20 bij VTM

De vakantie loopt op z’n einde en ook de agenten uit Echte Verhalen: De Buurtpolitie keren terug uit hun zomerstop. Vorig seizoen volgden gemiddeld maar liefst 446.000 kijkers de spannende avonturen van het politiekorps, goed voor een sterk marktaandeel van 36,0% (VVA 18-54). Reden genoeg dus voor een zesde seizoen. Het ganse politiekorps draait vanaf maandag 29 augustus 2016 weer helemaal op volle toeren om de buurt veilig te houden. Dit keer verwelkomen ze een nieuwe inspecteur in hun team: undercoveragente Ines Saloua, gespeeld door Rania Gaaloul.

 

Ines Saloua is een bescheiden, bedachtzame en vooral diplomatische vrouw van 31 jaar, die zich zonder verpinken waagt aan gevaarlijke undercovermissies. Lef heeft ze in ieder geval in overvloed en dat is uiteraard geen overbodige luxe. Daarnaast heeft ze een groot gevoel voor humor en is ze zeker niet op haar mondje gevallen. Ines zal voornamelijk nauw samenwerken met hoofdinspecteurs Brigitte Broeckx en Eric Buelens en infiltreren in de zwaarste criminele milieus.

 

Naast nieuwkomer Ines blijven inspecteurs Obi, Floor en Koen, hoofdinspecteur Tineke, rechercheurs Brigitte en Eric, wijkagent Patrick en commissaris Roger op hun vaste posten. Samen trekken ze elke weekdag de straat op en maken ze korte metten met criminaliteit, staan ze klaar om mensen in nood te helpen en komen ze terecht in de meest uiteenlopende situaties. Een loodzware opdracht, maar het is er één die ze met veel plezier uitvoeren.

De volledige afleveringen van Echte Verhalen: De Buurtpolitie zijn live en uitgesteld te bekijken op vtm.be en via de VTM-app.

 

10:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: echte verhalen, vtm, vtm echte verhalen |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.