Lost Frequencies breekt record en scoort met 3 singles een nummer 1 hit in Vlaanderen : Showbizzkanaal

10/08/2016

Lost Frequencies breekt record en scoort met 3 singles een nummer 1 hit in Vlaanderen

Lost Frequencies, Lost Frequencies kan je aan het werk zien zaterdag tijdens Brussels Summer Festival en op zondag op de Lokerse Feesten maar nog meer fijn nieuws voor Felix De Laet. Lost Frequencies scoort met zijn eerste drie singles een nummer 1-hit in Vlaanderen en breekt zo een record.

“Dat is nog nooit gebeurd voor een Belgische artiest,” zegt Sam Jaspers, directeur van Ultratop. “Alleen Freddy Breck haalde in de jaren ’70 ook de eerste plaats met zijn drie eerste hits in Vlaanderen. Zo haalt Felix weer een mooi Ultratop-record nadat hij eerder dit jaar ook al de eerste Ultratop Streaming Award had gewonnen.”

Felix De Laet stond vijf weken bovenaan met zijn debuutsingle ‘Are You With Me’ en vervolgens nog eens vijf weken met de opvolger ‘Reality’. Nieuwe hit ‘Beautiful Life’ had er tien weken voor nodig, maar verdreef deze week Justin Timberlake na niet minder dan elf weken van de top.

Het meeste aantal nummer 1-hits staat nog steeds op naam van Abba. Zij haalden 14 keer de top, Michael Jackson scoorde 10 nummer 1-hits en Will Tura 9.

De officiële Ultratop singles chart gaat mee met de tijd en combineert sinds begin dit jaar naast de gerapporteerde downloadverkopen ook de officiële streamingaantallen en airplaymetingen.

Je vindt de charts elke vrijdagnamiddag op de officiële website www.ultratop.be.

De charts worden gemaakt via de officiële metingen van GfK en RadioMonitor

 

19:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: lost frequencies |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.