Alberto Stegeman helpt slachtoffers van onrecht in nieuw SBS6-programma Stegeman op de bres : Showbizzkanaal

09/08/2016

Alberto Stegeman helpt slachtoffers van onrecht in nieuw SBS6-programma Stegeman op de bres

tv.JPGIn het nieuwe programma Stegeman op de bres schiet Alberto Stegeman slachtoffers van onrecht te hulp. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of persoon en de politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. Alberto springt voor deze mensen op de bres wat vanaf zondagavond 28 augustus te zien is bij SBS6.

De slachtoffers die Alberto en zijn team te hulp schieten zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. De een kampt met enorme schade aan hun huis doordat tijdelijke onderhuurders een wietplantage bleken te hebben. In een ander geval zijn ouders door hun eigen kind bestolen van meer dan honderdduizend euro. Alle problemen brengen enorme psychische schade met zich mee voor de slachtoffers.

“Ons uitgangspunt in dit programma is altijd het slachtoffer te helpen. Dat kan bijvoorbeeld door gestolen spullen terug te vinden, hulp te bieden door de dader te vinden en/of aan te spreken of door een instantie die de gedupeerden onterecht heeft benadeeld met camera te bezoeken. Het is telkens een gevecht om de oplossing te vinden maar als er sprake is van onrecht dan doen wij er alles aan de slachtoffers te helpen”, aldus Alberto.

Uitzending: SBS6, vanaf zondagavond 28 augustus 21.30 – 22.30 uur.
www.sbs6.nl/stegemanopdebres

Stegeman op de bres wordt geproduceerd door Noordkaap TV.

22:03 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: alberto stegeman, stegeman op de bres |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.