Kinepolis sluit zomer af met chick flick klassieker 'The Notebook' : Showbizzkanaal

08/08/2016

Kinepolis sluit zomer af met chick flick klassieker 'The Notebook'

kinepolis.jpg‘Om vrouwelijke filmfans extra in de watten te leggen, haalt Kinepolis dé chick flick bij uitstek terug naar het witte doek: The Notebook. “Onze vertrouwde formule van ‘Ladies at the Movies’ wordt voor één keer ‘Ladies at the Movies Flashback’,” legt Frederique Naeyaert, Product Manager bij Kinepolis, uit, “We brengen de sfeer en de tijdsgeest van de film naar onze filmzalen door aangepaste randanimatie te voorzien.”

The Notebook is een film uit 2004 onder regie van Nick Cassavetes. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Nicholas Sparks en vertelt het verhaal van een onmogelijk liefde tussen de rijke zeventienjarige Allie en de arme arbeidersjongen Noah in de beginjaren 40. De film leverde niet alleen ruim 115 miljoen dollar op, maar mocht eveneens verschillende filmprijzen in ontvangst nemen. De twee hoofdrolspelers Ryan Gosling en Rachel McAdams wonnen zelfs de prijs voor ‘beste kus’ tijdens de MTV Movie Awards in 2005.

‘Ladies at the Movies Flashback’ zal doorgaan op 6 en 7 september om 19u in Vlaanderen (in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende) en in Wallonië (in Kinepolis Bruxelles, Imagibraine en Liège). Een ticket kost €15,45 en is te verkrijgen via de Kinepolis website.

22:01 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: the notebook, kinepolis |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.