10.000 tickets in voorverkoop voor MNM Marktrock 2016 : Showbizzkanaal

08/08/2016

10.000 tickets in voorverkoop voor MNM Marktrock 2016

marktrock.JPGLIVE Entertainment maakt zich op voor 'de zomer van Marktrock’. In het weekend van 12, 13, 14 en 15 augustus 2016 wordt het muziekfestival voor het eerst georganiseerd in drie steden tegelijk: in Vilvoorde, Bilzen en Aalst. Exact één week vóór de start van het festival heeft de voorverkoop voor de nieuwe betalende edities in Vilvoorde en Aalst al zonet de kaap van 10.000 tickets bereikt.

Tribunes zijn een succes
De groepstickets en de zitplaatsen op de tribunes - nieuw bij Marktrock vanaf dit jaar- zijn erg in trek. Voor de editie van 'Marktrock for kids’ in Vilvoorde, het Studio 100-feest met K3, Samson & Gert, Piet Piraat en Prinsessia op zaterdag 13 augustus 2016, zijn er zelfs helemaal geen groepstickets meer beschikbaar. Wie een zitplaats wil bemachtigen zal ook snel moeten zijn want er zijn vandaag nog letterlijk 24 tribuneplaatsen beschikbaar. Hetzelfde fenomeen doet zich voor in Aalst.

Extra zitplaatsen
"Alle tickets voor ‘Marktrock for kids’ op maandag 15 augustus 2016 zijn de deur uit. Daarom hebben we zonet beslist om 250 extra zitplaatsen op onze tribunes in Aalst bij te creëren. In Vilvoorde is dit praktisch helaas niet mogelijk omdat we daar gewoonweg geen plaats meer voor hebben", zegt Henk Vermeulen van LIVE Entertainment. “We zijn alvast tevreden over de voorverkoop van de nieuwe Marktrocken en vinden het erg fijn om vandaag te berichten dat de voorverkoop alvast geslaagd is. Het publiek heeft duidelijk zin in een groot muzikaal feest met headliners Stan Van Samang, Clouseau, Milk Inc. en Bart Peeters. Met 10.000 tickets in voorverkoop weten we één week voor het festival al met zekerheid dat het volgende week uiterst gezellig wordt in Vilvoorde, Bilzen en Aalst”.

Info, de volledige line-up en tickets via www.marktrock.com.

 

06:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: mnm marktrock 2016 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.