Vlaamse/Nederlandse versie van Say Yes To The Dress met Randi Feloni : Showbizzkanaal

04/08/2016

Vlaamse/Nederlandse versie van Say Yes To The Dress met Randi Feloni

tv.JPGDe populaire TLC-serie Say Yes To The Dress komt naar de Lage Landen! En niemand minder dan bruidsexpert en jurkengoeroe Randy Fenoli helpt de Nederlandse én Vlaamse aanstaande bruiden om de perfecte bruidsjurk te vinden. Vanaf vandaag roept hij alle Vlaamse en Nederlandse brides-to-be op om mee te doen en zich in te schrijven via www.tlc.be. De productie bestaat uit 8 afleveringen en is in het najaar te zien zijn bij TLC Vlaanderen.

Bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne is de Nederlandse versie van de bekende Amerikaanse bruidszaak Kleinfeld Bridal. Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken ter wereld en omvat meer dan 4500 m2 aan bruidsmode. De winkel is een echt familiebedrijf: de ambitieuze en jonge Ramona Poels runt de zaak, moeder Ineke is hoofdcoupeuse en Ramona’s zussen Natasja en Manuela werken ook in de winkel. Net als bij Kleinfeld, verkoopt Koonings jurken voor elk budget: van €1.000 tot €35.000.

Say Yes To The Dress Benelux is in het najaar te zien bij TLC Vlaanderen en wordt geproduceerd door Strix Television.

20:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: say yes to the dress, randi feloni |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.