Rumer nieuw album 'THIS GIRL’S IN LOVE' komt uit op 21 oktober 2016 : Showbizzkanaal

03/08/2016

Rumer nieuw album 'THIS GIRL’S IN LOVE' komt uit op 21 oktober 2016

muziek.JPGDe Britse singer-songwriter Rumer kondigt een nieuw en vierde album aan ‘This Girl’s In Love’: A Bacharach And David Songbook’. Dat album komt uit op 21 oktober. ‘This Girl’s In Love’ bevat onder andere songs die Burt Bacharach en Hal David hebben gecomponeerd. Het album is opgenomen in de legendarische Capitol Studio’s. Rumer schakelde de hulp in van componist ‘Rob Shirakbari’ en er zijn ook verschillende guest appearances van Bacharach zelf. ‘Close To You’ (They Long To Be) is de eerste single van dat album.

Rumer over haar nieuw album: “I couldn’t have made this album five years ago,” admits Rumer; I think I’ve now got a wide enough emotional palette to draw on for these songs’ characters and stories. That kind of insight only comes as you get older”.

Het album is een reflectie van de persoonlijke relatie tussen Rumer en Shirakbari. Het koppel trouwde in 2015 in Arkansas na hun ontmoeting op het Dionne Warwick Gala in de Royal Albert Hall waar Rumer een duet song met Bacharach & Davids 'Hasbrook Heights'. 'This Girl's In Love' was dan ook een spontaan project van het koppel om samen te werken aan songs die ze beiden wisten te waarderen.

 

Tracklisting (CD/Digital)

1. The Look Of Love
2. Balance Of Nature
3. One Less Bell To Answer
4. Are You There (With Another Girl)
5. (They Long To Be) Close To You
6. You’ll Never Get To Heaven (If You Break My Heart)
7. Land Of Make Believe
8. A House Is Not A Home
9. Walk On By
10. The Last One To Be Loved
11. This Girl’s In Love
12. What The World Needs Now Is Love

19:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: this girl’s in love, rumer |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.