Wim Leys "40" met speciale gast : Showbizzkanaal

02/08/2016

Wim Leys "40" met speciale gast

40, wim leyes 40, wim leys blankenberge, Vlak voor Lucien Van Impe in 1976 de Ronde van Frankrijk won, werd achter zijn hoek in Mere een jongetje geboren dat later door het leven zou gaan als Wim Leys. Toen de laatste Belgische tourwinnaar vorig weekend een standbeeld kreeg in hun beider geboorteplaats zorgde Wim daar uiteraard voor een spetterend optreden.

Wim Leys is dus 40 geworden en dat zal op vrijdag 5 augustus gevierd worden met een live concert in Blankenberge. Het is meteen een cadeau voor alle fans, inwoners en toeristen want iedereen is welkom en kan het optreden van Wim (met zijn band) gratis meemaken.

Op het repertoire staan uiteraard een heleboel swingende songs van Wim die je ook kan terugvinden op zijn cd “Beste Van Wim Leys”, maar Wim brengt 16 jaar nadat hij de groep Boysband verliet ook nog één keer een nummer uit die periode.

En er is ook een speciale gast: niemand minder dan Bart Herman zal een duet brengen met Wim en ook enkele van zijn grootste hits spelen.

Na afloop kan het publiek zelf nog zingen, want dan start er een Blankenbergse editie van Vlaanderen Zingt.

Wim Leys “40”
vrijdag 5 augustus 2016
19u30
Leopold III plein (aan het station)
Blankenberge

19:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: 40, wim leyes 40, wim leys blankenberge |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.