Muzikale battle in Is er Wifi in Tahiti?: Ian Thomas, Jo Vally en Gene Thomas : Showbizzkanaal

29/07/2016

Muzikale battle in Is er Wifi in Tahiti?: Ian Thomas, Jo Vally en Gene Thomas

vtm.JPGVan maandag 1 augustus tot donderdag 4 augustus 2016 om 20.30 bij VTM

De maand augustus wordt in de Wifi-studio meteen goed ingezet met muzikaal bekend Vlaanderen. Ian Thomas, Jo Vally, Gene Thomas, Laura Tesoro, Willy Sommers en Sergio spelen de pannen van het dak om hun team naar de overwinning te leiden en hun teamlid een zonnige reis cadeau te doen.

AFLEVERING 17 OP MAANDAG 1 AUGUSTUS 2016 OM 20.35

Vandaag nemen Miquel Roose uit Lichtervelde en Annelies Bruynooghe uit Ieper het tegen elkaar op. Miquel heeft Dominicaanse roots en is een grote tennisfan. Hij wil dan ook niets liever dan de vier grote grandslamtoernooien afschuimen. Hopelijk slaat hij de bal niet mis met het trio Christoff, Wendy Van Wanten en Jan Verheyen. Annelies heeft jaren in het buitenland gewoond om er te werken als animatrice in verschillende hotels. Nu zou ze graag zelf eens de animatie gaan uittesten. Kürt Rogiers, Showbizz Bart en Steven Goegebeur bieden haar een helpende hand. Wie wint deze West-Vlaamse derby?

AFLEVERING 18 OP DINSDAG 2 AUGUSTUS 2016 OM 20.30

 

Dorien De Coessemaecker uit Leuven is leerkracht, maar gaat daarnaast ook door het leven als eerste eredame Miss Présence 2016. Ze gooit al haar vrouwelijke charmes in de strijd en kan rekenen op de onvoorwaardelijke steun van Peter Van Asbroeck, Olga Leyers en Sven De Ridder. Thomas Tielemans uit Lier studeert dan weer voor leerkracht en wil zijn medekandidate maar wat graag een lesje leren. Ex-voetballer Wesley Sonck, voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert en de immer enthousiaste dansdiva Min Hee Bervoets helpen hem en zijn gebrand op een overwinning.

AFLEVERING 19 OP WOENSDAG 3 AUGUSTUS 2016 OM 20.30

 

Een muzikale battle dit keer in Is Er Wifi in Tahiti?. Voor Lotte Marnef uit Aartselaar is muziek een passie. Samen met haar groepje ‘Sing For Smiles’ treedt ze op in ziekenhuizen voor zieke kinderen. Daarnaast reist ze ongelooflijk graag en dat komt natuurlijk van pas. Ian Thomas, Jo Vally en Gene Thomas zijn haar backing vocals. Maar ook bewakingsagent Flederic Vande Velde uit Herzele valt niet uit de toon. Zijn team bestaat uit Laura Tesoro, Willy Sommers en Sergio, die al eens graag aan een (vuile?) onderbroek snuffelt.

AFLEVERING 20 OP DONDERDAG 4 AUGUSTUS 2016 OM 20.30

 

Bart Bervoets uit Heusden-Zolder en Nanne Pluijm uit Brecht sluiten de Wifi-week af. Bart geeft les in het buitengewoon lager onderwijs en heeft naar eigen zeggen heel wat vrije tijd. Een reisje is dus meer dan welgekomen om die tijd nuttig te besteden. Al moet hij daarvoor wel eerst voorbij studente journalistiek Nanne proberen te geraken. Zoals de traditie het voorschrijft krijgen de kandidaten de steun van drie bekende compagnons. Véronique De Kock, Ivan Pecnik en Hilde De Baerdemaeker voegen zich bij team Bart. Sven De Ridder, Aagje Van Walleghem en Rob Vanoudenhoven scharen zich achter Nanne.

 

10:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: muzikale battle in is er wifi in tahiti? |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.