André Hazes jr. presentator Rad van fortuin bij SBS6 : Showbizzkanaal

20/07/2016

André Hazes jr. presentator Rad van fortuin bij SBS6

rad_van_fortuin.JPGNiemand minder dan André Hazes jr. neemt de presentatie in handen van Rad van fortuin. Het legendarische spelprogramma is vanaf 22 augustus om 20.00 uur dagelijks te zien bij SBS6.

André Hazes jr. verheugt zich op zijn debuut als presentator van de dagelijkse primetime show: “Ik vind het fantastisch om het bekende Rad van fortuin te mogen presenteren. Ik ga het spel op mijn manier leiden en daarbij vind ik de sfeer heel belangrijk. Ik ga dus veel lol maken met de kandidaten en de wekelijks wisselende Leo of Leontine. Ik hoop daarmee zowel kijkers die het Rad van fortuin van vroeger kennen, als nieuwe kijkers aan te spreken!”

De 22-jarige zanger hield de gemoederen flink bezig door het posten van een filmpje op zijn social media waarin hij vertelde een grote tatoeage te nemen voor een belangrijke gebeurtenis (https://www.instagram.com/p/BIDq_a1gtP8/). In de tweede video die zojuist verschenen is, bleek dat zijn vaste tattoo artist Dex een groot Rad van fortuin op zijn rug heeft gezet. Bekijk hier de laatste video: http://tinyurl.com/andreradvanfortuin

In juni werd bekend dat het Rad van fortuin terugkeert op televisie als dagelijkse show bij SBS6. De spelformule blijft hetzelfde, maar het programma wordt wel aangepast aan deze tijd. Naast André Hazes jr. als nieuwe presentator zal wekelijks een andere Leo of Leontine de bordjes omdraaien.

Rad van fortuin: SBS6, vanaf 22 augustus elke werkdag om 20.00 uur

Rad van fortuin wordt geproduceerd door Talpa en wordt mogelijk gemaakt door Holland Casino

Info: www.sbs6.nl/radvanfortuin

19:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sbs6, andré hazes jr., rad van fortuin |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.