Dompel jezelf onder in de magische wereld van Myths and Magic : Showbizzkanaal

18/07/2016

Dompel jezelf onder in de magische wereld van Myths and Magic

event.JPGLiefhebbers van fantasy, spits de oren! In het weekend van 3 en 4 september wordt het innig mooie landgoed bij kasteel Leeuwergem in Zottegem omgetoverd tot een historische fantasywereld: Myths and Magic! Dit tweedaags festival staat volledig in het teken van fantasy en de middeleeuwen. Liefhebbers van fantasy en geschiedenis kunnen er terecht voor tal van activiteiten zoals bordgames, LARP, diverse stands en natuurlijk heel wat optredens. Absolute blikvanger op de affiche is het wereldberoemde OMNIA. Na bijna 10 jaar is de groep, die met Paganfolk een vorm van oerKeltische muziek brengt, nog eens in België te zien, wat ongetwijfeld voor een memorabel optreden zal zorgen.

De prachtige kasteeltuinen vormen het decor voor een festival vol muziek, entertainment, markt, ambachten, workshops en niet te vergeten: heerlijke catering. Op zaterdag is het festival geopend van 10u tot 24u, de markt sluit om 21u. Zondag is het festival open van 10u tot 20u, de markt sluit dan om 18u. Na het sluiten van de markt kan iedereen uiteraard nog steeds rond het hoofdpodium terecht voor de rest van het programma.

Myths and Magic wordt georganiseerd door Vana Events BV, de organisatie achter het grootste fantasy evenement van Nederland: Castlefest. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op www.mythsandmagic.be

09:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: myths and magic |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.