BLADE RUNNER - 1ste foto : Showbizzkanaal

18/07/2016

BLADE RUNNER - 1ste foto

film.JPG"Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot sciencefiction films met sterke visuele effecten die ons meevoeren naar parallelle werelden. In dat opzicht is de originele ‘Blade Runner’ veruit de beste aller tijden. Ridley Scott had het geniale idee om sciencefiction te combineren met film noir om zo een uniek inzicht te krijgen in de menselijke natuur. De nieuwe ‘Blade Runner’ is een vervolg op de eerste film, enkele decennia later."

OVER DE FILM

Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners) regisseert de film. De opnames zullen deze maand van start gaan.

Voor het vervolg dat zich afspeelt enkele decennia na de originele film van 1982, zal Harisson Ford terug in de iconische rol van Rick Deckard kruipen. De film werd opnieuw geschreven door Hampton Fancher en Michael Green, en volgt op het originele verhaal dat gebaseerd was op de roman van Philip K. Dick Do Androids Dream of Electric Sheep. De details van het verhaal zijn nog niet vrijgegeven.

De cast bestaat uit: Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi en Dave Bautista, David Dastmalchian en Hiam Abbass.

De executive producers zijn Frank Giustra en Tim Gamble, CEO’s van de Thunderbird Films, en ook Ridley Scott en Bill Carraro.

De film zal in oktober 2017 in België uitkomen.

De commentaren zijn gesloten.