Miss Exclusive stunt en gaat als eerste verkiezing uit de kleren! : Showbizzkanaal

14/07/2016

Miss Exclusive stunt en gaat als eerste verkiezing uit de kleren!

miss exclusive,miss exclusive 2016MISS EXCLUSIVE, de belangrijkste verkiezing van het land, is aan zijn 7de editie toe!

De finale show van Miss Exclusive gaat door op 19 november 2016, en voor het 2de jaar op rij in samenwerking met de gemeente Knokke-Heist, La Reserve Resort en uiteraard het Grand Casino Knokke.

Met meer dan 55 partners heeft de Miss Exclusive verkiezing de belangrijkste partners in de Miss wereld. L'anza, Banana Moon, New Paris Londres, Pepsi zijn enkele grote namen die reeds jaren vaste partner zijn van de Miss Exclusive verkiezing.

Miss Exclusive 2016, Fenne Verrecas heeft al een ongelooflijk jaar afgewerkt en is trots om nu de nieuwe finalisten 2017 voor te stellen die al meteen een grote boodschap hebben. Voor de 7de editie van Miss Exclusive gaan de kandidaten als stunt uit de kleren om verschillende problemen en boodschappen in de wereld aan te pakken.

Miss Exclusive bezit ook de licentie van de 3de grootste verkiezing ter wereld Miss Earth en pakt daarom de 4 onderstaande belangrijke problemen aan:

DIEREN: Voor dieren, tegen bont. Bont is onnodig om je mooi en warm te kleden, bont is een wreed product! / Slogan: FUR: I'D RATHER GO NAKED

PESTEN: Vele jonge meisjes worden de dag van vandaag gepest waardoor het zelfmoord cijfer ook hoger ligt. Een goede boodschap dat er hulp is voor iedereen en een luisterend oor is heel belangrijk. / Slogan: SPEAK-UP, STOP PESTEN!

LOVE YOUR BODY: Je goed voelen in je vel is heel belangrijk. De dag van vandaag draait alles om het uiterlijk, wij met onze Miss verkiezing willen zeker dit probleem aankaarten. Voel je goed in je lichaam want groot of klein, maatje meer of minder, is perfect mogelijk als je jezelf goed voelt en dat ook gaat uitstralen. Iedereen op deze aarde is gelijk en moet van zichzelf houden want iedereen is uniek. Slogan: FEELING GOOD IS THE NEW LOOKING GOOD

OPWARMING VAN DE AARDE: De opwarming van de aarde is een groot probleem, en toch één van de meest besproken items van het moment. Elke bijdrage, groot of klein, kan hierbij helpen. Slogan: EARTH DOES NOT BELONG TO US, WE BELONG TO EARTH

Deze 4 problemen / boodschappen willen de finalisten aanpakken gedurende hun promotour van juli tot november. Miss Exclusive 2016, Fenne Verrecas is in volle voorbereiding voor Miss Earth waarbij dit de perfecte thema punten zijn. Daarom hebben alle nieuwe finalisten van 2017 een ongelooflijke photoshoot afgewerkt met Phil Tubbax waar ze stunten en volledig uit de kleren gegaan zijn. Om met deze thema punten aan te tonen dat er grote werkpunten zijn in onze maatschappij.

Een mooie boodschap van onze finalisten! Waar normaal alles heel braaf en oubollig is, staat onze verkiezing voor durf en vernieuwing.

Miss Exclusive 2106 en haar eredames geven alvast het goede voorbeeld en zullen de boegbeelden worden voor deze campagnes, die ze samen met de finalisten zullen uitwerken.

De 20 nieuwe finalisten zijn uit volgende regio’s: BRUSSEL (1) • VLAAMS BRABANT (2) • OOST VLAANDEREN (5) • WEST VLAANDEREN (6) • ANTWERPEN (4) • LIMBURG (2)

Info: www.missexclusive.be

22:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Miss | Tags: miss exclusive, miss exclusive 2016 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.