Dimitri Vegas & Like Mike naar Luxemburg op 17 september 2016 : Showbizzkanaal

14/07/2016

Dimitri Vegas & Like Mike naar Luxemburg op 17 september 2016

dimitri_vegas.JPGDimitri Vegas & Like Mike komen op 17 september naar Luxexpo voor wat hèt event van het jaar beloofd te worden.

Het Belgisch dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike zijn in oktober 2015 door het prestigieuze DJ Mag Top 100 verkozen tot beste dj’s ter wereld. Het resultaat van jarenlang hard timmeren aan de weg. De broers reizen dan ook al enkele jaren non-stop de hele wereld rond met hun spectaculaire DJ sets en een arsenaal aan zeer aanstekelijke hits zoals ‘The Hum’ en ‘Higher Place feat Ne-Yo’. Ze hebben net een succesvolle tour in Azië achter de rug, schreven het officiële EK anthem voor de Belgische Rode Duivels, zijn deze zomer opnieuw elke zondag resident dj in de Amnesia, een populaire club in Ibiza, en sluiten traditiegetrouw het Tomorrowland weekend af. De broers zijn dus niet vaak in de BeNeLux. Maar op 17 september zullen ze niet in Azië of in Ibiza achter de draaitafel staan, maar in Luxexpo voor wat een spetterend DJ set beloofd te worden. Een niet te missen kans voor de fans!

Tijdens hun optreden zullen ze de ene hit na de andere door de speakers jagen, waarbij hits als The Hum en Higher Place zeker niet zullen ontbreken, neemt Like Mike als MC’er van dienst het publiek mee op sleeptouw en zorgt het vuurwerk voor het nodige spektakel. Als we denken aan de videoclip van The Hum met Charlie Sheen en Jean-Claude Van Damme in de hoofdrollen, zal het ongetwijfeld een memorabele avond te worden.

Dit is het laatste optreden dat Dimitri Vegas & Like Mike zullen geven in de Benelux voordat ze in december tot drie keer toe het Antwerpse Sportpaleis tot de nok toe vullen met hun shows die naar alle traditie in een mum van tijd zullen zijn uitverkocht . Goed voor 60.000 tickets. Niet te missen dus!

Steile klim naar de top

Dimitri Vegas & Like Mike mogen zich vandaag dan wel officieel de beste dj’s ter wereld noemen, die award slepen ze niet toevallig in de wacht. Ze werken al jaren aan hun carrière en maakten tal van knallende dance hits als Mammoth, Find Tomorrow, Tremor en meest recent nog The Hum en Higher Place. Voor deze laatste track deden ze beroep op de beroemde R&B zanger Ne-Yo die samen met Like Mike de vocals op zich neemt. Higher Place werd wereldwijd een hit en haalde zelfs de 1ste plaats in de ‘US Billboard's Dance Club Songs’ chart.

Maar ook op andere internationale award uitreikingen als de International Dance Music Awards (IMDAs) die jaarlijks in Miami plaatsvinden, de Beatport Awards en de Empo Awards in Mexico vallen ze al enkele jaren in de prijzen. In 2014 en 2015 ontvingen ze de ‘Best European Dj’s’ award op de IMDAs, de ‘Best Global DJ’ en de ‘Best Music Video’award op de EMPO TV awards in Mexico en de ‘Artist of the year’ award 2014 van Beatport en dit nadat ze er tien keer op nummer 1 stonden met verschillende hits, waaronder: The Hum, Mammoth en Tremor .

Meer dan 9 miljoen fans op sociale media

Dimitri en Mike werkten reeds samen met artiesten als Pitbull, Snoop Dogg, Sean Paul, Steve Aoki, Ne-Yo en nog veel meer. Met hun unieke, legendarische shows waarbij ze perfect op elkaar inspelen is het duo niet meer weg te denken op de grootste en meest prestigieuze podia over de hele wereld waar ze, week in, week uit, als headliner schitteren. Met al hun sociale media samen weten ze meer dan 9 miljoen fans wereldwijd te bereiken. Het is duidelijk, de hele wereld is onder de indruk van hun beats.

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 17 september

Deuren: 21u

Plaats: Luxexpo

10 Circuit de La Foire Internationale, 1347 Luxembourg, Luxemburg

Tickets: €45 regular / €90 VIP

Dj set van Dimitri Vegas & Like Mike: 00u15 – 01u45

Support Act:

Mattn / Kaudron / Kaikrizz / Tom Franke

De kaartverkoop is van start gegaan

Tickets zijn te koop via www.e-ticket.lu / www.ticketstar.be / www.teleticketservice.com

 

 

22:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: dimitri vegas & like mike |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.