Mijn Lief is Vrijgezel - Vanaf morgen om 20u35 op VIER : Showbizzkanaal

03/07/2016

Mijn Lief is Vrijgezel - Vanaf morgen om 20u35 op VIER

vier.JPGDeena uit Gooik gaat als allereerste op zoek naar de single man in Mijn Lief is Vrijgezel. Ze is ondertussen meer dan een jaar vrijgezel, maar is niet actief op zoek naar een nieuwe liefde in haar leven. Deena kiest voorlopig volop voor haar carrière. Als zelfstandige verzorgt ze de presentaties, coacht ze modellen en is ze coördinatrice acter de schermen van het missen-wereldje.

Ze wil Mijn Lief is Vrijgezel natuurlijk heel graag winnen om zo de luxereis op zak te steken, en zal haar vrouwelijke charmes volop in de strijd gooien om de leugenaars te ontmaskeren en de echte vrijgezel eruit te halen.

Mijn Lief is Vrijgezel - Vanaf morgen om 20u35 op VIER
Vanaf maandag 4 juli gaat er op VIER elke week een single vrouw op bezoek bij vier mannen, maar slechts een van hen is single. Als de vrijgezelle vrouw de single man er weet uit te pikken, wint ze een luxueuze liefdesreis. Maar de drie andere mannen zetten alles op alles om haar om de tuin te leiden en te overtuigen dat ze geen relatie hebben. En daarvoor krijgen ze zelfs hulp van hun eigen partner die live alles mee volgt. Ze kunnen zelf immers aan de haal gaan met de luxereis.

Niets is wat het lijkt in dit uitdagend spel van verleiden en misleiden.

12:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: mijn lief is vrijgezel vier, vier mijn lief is vrijgezel |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.