COELY tekent contract bij Universal Music en kondigt nieuw materiaal aan : Showbizzkanaal

30/06/2016

COELY tekent contract bij Universal Music en kondigt nieuw materiaal aan

coely.JPGHet is 2012, Coely is amper 18 jaar en brengt schijnbaar uit het niets single ‘Ain’t Chasing Pavements’ uit. De single slaat in als een bom en alle deuren vliegen open. Coely en haar team (Beatville) laten zich echter niet van hun stuk brengen en wachten 4 jaar voor ze hun handtekening zetten onder een deal.

In tussentijd loopt het als een trein. Opnemen en uitbrengen van nieuwe singles (‘My Tomorrow’, ‘All I Do’, EP ‘RAAH - The Soulful Yeah’), optreden in het voorprogramma van Kanye West, Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Nas, Jessie Ware en De La Soul, shows in binnen- en buitenland, Coely staat niet stil. Ze is jong maar al snel een ervaren rot in het vak.

Nu breekt een volgend hoofdstuk aan. Met een contract van Universal Music op zak worden de laatste puzzelstukjes op hun plaats gelegd. Deze zomer brengt ze een gloednieuwe single uit. Coely zal tijdens haar optreden op Couleur Café, binnen het hip hop project ‘Niveau 4’, alvast een tipje van de sluier lichten en de strijdvaardige nieuwe single ‘Don’t Care’ voor het eerst live op het publiek loslaten.

Coely: “Ik heb sinds day one het perfecte team rond me en vandaag breid ik dit uit met de perfecte machine. M'n eerste full album is zo goed als klaar, een eerste single zal er zijn voor je het weet. Excited like RAAH!!”

Patrick Guns (General Manager Universal Music Belgium): “We zijn enorm trots om Coely te mogen vertegenwoordigen, begeleiden en promoten. Zij is één van de meest getalenteerde artiesten die ons land rijk is en dat zal voor iedereen duidelijk hoorbaar zijn in haar eerste album.”

Op donderdag 18 augustus opent ze de Main Stage van Pukkelpop, waar ook Rihanna enkele uren later aantreedt. Mensen die willen bewegen, weten alvast welk podium te kiezen.

Beeld © Felicia Van Ham

 

20:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: coely, universal music |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.