Amaluna @ Cirque du Soleil maakt intrede in Knokke : Showbizzkanaal

30/06/2016

Amaluna @ Cirque du Soleil maakt intrede in Knokke

knokke.JPGDeze middag kreeg de iconische witte tent van Cirque du Soleil vorm tijdens de ‘Rasing of the tent’. Een team van 80 mensen hees de honderden metalen steunpalen simultaan recht en vormden zo de start van de opbouw van de tent. Binnen enkele dagen zullen de Canadese, Quebecaanse, Belgische en Cirque du Soleil vlag bovenop de volledig afgewerkte en uitgelichte tent wapperen.

Deze tent vormt letterlijk het hart van de site en biedt plaats aan 2.600 toeschouwers. Naast de centrale tent is er ook nog een kleinere ‘artist tent’, waar de artiesten trainen, zich omkleden en zich opwarmen voor elke voorstelling. De ontvangsttent en de VIP-tent vooraan zorgen er dan weer voor dat de bezoekers in alle comfort de voorstellingen van AMALUNA kunnen bijwonen. Verder bevat de site ook nog kantoren voor de medewerkers, herstelateliers en een mobiel restaurant waar dagelijks meer dan 250 maaltijden worden klaargemaakt voor de artiesten en de medewerkers.

Naast de 114 vaste medewerkers die steeds meereizen met de voorstelling werft Cirque ook nog eens 150 lokale medewerkers aan. Deze worden ingezet voor het onthaal, de ticketverkoop, de merchandise, poetsdiensten, de keuken … .

AMALUNA speelt in Knokke-Heist van donderdag 14 juli tot en met zondag 21 augustus

Tickets zijn te bestellen via de website www.cirquedusoleil.com/amaluna

 

19:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: cirque du soleil, cirque du soleil knokke, cirque du soleil 2016, knokke |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.