CASTINGOPROEP - De bende van Jan de Lichte : Showbizzkanaal

28/06/2016

CASTINGOPROEP - De bende van Jan de Lichte

film.JPGBegin oktober 2016 starten de opnames van ‘De bende van Jan de Lichte’, een tiendelige avonturenreeks gebaseerd op de historische roman van Louis Paul Boon.

De serie wordt gecoproduceerd door VTM, Proximus en Menuet.

Vlaanderen, 18de eeuw. Het volk wordt onderdrukt door een buitenlandse bezetter en uitgebuit door de lokale adel en burgerij. Struikrover Jan de Lichte en zijn kompanen hebben als outlaws niets te verliezen en ze vormen een beruchte en gevreesde roversbende. Ze overvallen postkoetsen en kastelen en delen de buit met de armsten, wat hen al snel populair maakt.  Jan wordt een ware volksheld.

Jan de Lichte wordt gespeeld door Matteo Simoni, zijn rechterhand door Stef Aerts.

Regisseurs zijn Robin Pront (d’Ardennen), Pieter Van Hees (Waste Land, Chaussée D’Amour) en Maarten Moerkerke (Deadline 14/10, Coppers).

Voor deze serie zoeken we stoere jongens tussen 12 en 16 jaar en stoere meisjes tussen 10 en 13 jaar die deel willen uitmaken van Jan de Lichte zijn bende. Het gaat hierbij o.a. om een aantal belangrijke rollen.

Droom je ervan te schitteren op de televisie?

Schrijf je dan voor 15 juli in op www.bvj.inthepicture.eu

De castings vinden plaats eind juli en begin augustus. 

18:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: de bende van jan de lichte, casting, casting de bende van jan de lichte |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.