Sam & Heidi in de ochtend, Maarten & Dorothee in de avondspits bij Qmusic : Showbizzkanaal

26/06/2016

Sam & Heidi in de ochtend, Maarten & Dorothee in de avondspits bij Qmusic

Qmusic, radio Qmusic, Sam & Heidi, Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen vormen vanaf eind augustus – bij de start van het nieuwe radioseizoen – het nieuwe ochtendduo van Qmusic. Sam en Heidi presenteerden afgelopen jaar het spitsblok tussen 16.00 en 19.00. Hun plaats wordt ingenomen door Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, het huidig ochtendduo. Sam & Heidi en Maarten & Dorothee wisselen dus van plaats.

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: “Een radioprogramma vertrekt vanuit de persoonlijkheid van de radiomaker. Sam & Heidi maken vandaag in de avondspits een actuagedreven programma, dat goed zijn ding zal doen in de ochtend. En de muzikale energie die uitgaat van Maarten & Dorothee is zeer geschikt voor de avondspits, als mensen zich na een werkdag weer willen opladen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze wissel onze twee sterke duo’s op de beste plaats zetten.”

Sam & Heidi in de ochtend

 

Sam: “Waar we voorheen de Q-luisteraars doorheen de avondspits loodsten, gaan Heidi en ik dat nu in de ochtend doen. Samen de ochtendfiles trotseren en er voor zorgen dat de luisteraars helemaal mee zijn met wat er rondom ons gebeurt. Onze wekker zal vanaf augustus iets vroeger staan, maar we kijken er zo hard naar uit om samen met de luisteraars aan de dag te beginnen.”

Maarten & Dorothee in de avondspits

 

Maarten: “Samen radio maken is het mooiste wat er is. Tijdens de avondspits kan je mensen met muziek terug energie geven na een lange werkdag. En daar hebben Dorothee en ik enorm veel goesting in.”

De twee duo’s presenteren volgende week voor de laatste keer in de huidige programmatie. Op vrijdag 1 juli staat er De Foute 128 op het programma, waarbij Maarten en Dorothee een hele dag lang de luisteraars opwarmen voor De Foute Party ’s avonds. Op zaterdag 2 juli gaan de deuren opnieuw open van het Q-Beach House in Oostende. Qmusic start dan ook met een aangepaste zomerprogrammatie.

De verdere invulling van de programmatie voor het nieuwe radioseizoen wordt later gecommuniceerd.

 

12:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: qmusic, radio qmusic, sam & heidi |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.