Jo De Poorter verlaat Royalty : Showbizzkanaal

22/06/2016

Jo De Poorter verlaat Royalty

Jo De Poorter, royalty, Jo De Poorter presenteert op 26 juni Royalty voor het laatst. Het drukke opnameschema van het programma is niet langer te combineren met zijn andere professionele engagementen. VTM NIEUWS vindt zijn vertrek jammer, en bedankt Jo voor zijn bijdrage het voorbije jaar. Birgit Herteleer presenteert het programma vanaf 3 juli alleen verder.

De vernieuwingsoperatie die Royalty vorig jaar doorvoerde, met meer focus op achtergrondreportages en meer achter-de-schermenbijdragen, is succesvol. Algemeen Hoofdredacteur Kris Hoflack: “We willen Jo dan ook uitdrukkelijk bedanken voor zijn aandeel. We zien hem niet graag vertrekken, maar begrijpen dat hij ook andere projecten wil ontwikkelen. Gelukkig hebben we met Birgit Herteleer een fris gezicht dat perfect past bij de nieuwe Royalty.”

Jo De Poorter neemt met spijt afscheid van het programma: “Het is een boeiend, maar bijzonder druk seizoen geweest”, licht hij zijn beslissing toe. “40 televisieprogramma’s, 50 columns, 3 boeken en nog een paar tientallen coachings en lezingen. Voor mij is het een moeilijke maar weloverwogen beslissing. Ik ben iemand die alles 100% wil doen, en dat is door de omvang van de Royalty-opdracht in het najaar niet meer mogelijk. Ik zal zeker nog televisieprogramma’s presenteren, maar niet meer in een wekelijks ritme het hele jaar rond. Ik wil namelijk voldoende ruimte laten voor mijn verantwoordelijkheid en engagement in mijn communicatiebureau Succes Coaching en goede doelen als de actie Vergroot De Hoop.”

06:42 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jo de poorter, royalty |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.