Griezelavond met Goosebumps : Showbizzkanaal

22/06/2016

Griezelavond met Goosebumps

film.JPGOp 22 juni komt de film GOOSEBUMPS (“Kippenvel” in het Nederlands) uit, naar de gelijknamige griezelboekenreeks van R L Stine. De boeken prikkelen de fantasie van vele tieners en zijn nog steeds heel populair. Monsters, spanning en avontuur, GOOSEBUMPS vat het beste van de boeken samen in één film. De film vormt dus een ideale inspiratiebron voor een spannende avond met familie en vrienden. Bovendien vertolkt Jack

Black de hoofdrol.
Organiseer een Goosebumps griezelavond

GOOSEBUMPS leent zich perfect voor een ouderwetse griezelavond in de eigen woonkamer.

Serveer enge mummieworstjes tijdens het kijken van de film. Helemaal in thema met de mummieuit het Kippenvel-boek “De Vloek van de Farao”. Griezelig en lekker tegelijk! Schmink jezelf als meneer Van Houten, de buikspreekpop uit het boek “Help, Hij Leeft!”, of deweerwolf uit “Het Moerasmonster”. En daarna op de foto, natuurlijk! Maar… staat de Onzichtbare Jongen uit het gelijknamige boek nu wel of niet mee op die foto? Als de film is afgelopen, heb je ongetwijfeld ook veel inspiratie om zelf een kort KIPPENVEL-verhaal te bedenken. Verzin het griezeligste monster en het spannendste verhaal! Vertellen doe je bij voorkeur onder een laken, met een zaklamp op je gezicht gericht.

Synopsis

GOOSEBUMPS vertelt het verhaal van Zach Cooper die verhuist naar een klein stadje. Wanneer hij daar zijn buurmeisje Hannah ontmoet, lijkt deze verhuis beter mee te vallen dan gedacht. Hannah is de dochter van R.L. Stine (Jack Black), de auteur van de bestsellerserie Goosebumps en een erg mysterieuze man die een gevangene lijkt van zijn eigen verbeelding. Toch is dit niet onterecht, de monsters die zijn boeken beroemd maakten, zijn namelijk echt en hij beschermt zijn lezers door hen in zijn manuscripten opgesloten te houden. Als de monsters per ongeluk worden vrijgelaten en het stadje beginnen te terroriseren, is het aan Stine, Zach en Hannah om ze weer in de boeken te krijgen waar ze thuishoren.    

06:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: goosebumps, film goosebumps |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.