"Besame Mucho", de nieuwe single van Garry Hagger : Showbizzkanaal

22/06/2016

"Besame Mucho", de nieuwe single van Garry Hagger

Besame Mucho, Garry Hagger, Vorig jaar verraste Garry Hagger met z’n aanstekelijk zomersingle ‘Piranha'. De zanger ging toen de Braziliaanse tropische toer op. Garry Hagger blijft in exotische sferen, want deze zomer brengt hij zijn versie van de Mexicaanse wereldhit ‘Besame mucho’. Garry Hagger heeft het lied zelf vertaald naar het Nederlands, maar de typische zuiderse sfeer is bewaard gebleven. De nieuwe single van Garry Hagger is met andere woorden een zomerse klassieker waar authenticiteit en herkenbaarheid centraal staan.

Vanaf 22 juni beschikbaar op iTunes.

Deze single is de voorloper van een nieuw album waarop Garry Hagger zijn favoriete klassiekers covert naar het Nederlands. Het nieuwe album komt er in het voorjaar van 2017. Binnenkort meer daarover.

Inmiddels werd er ook een romantische clip ingeblikt in het prachtige theater De Gekke Haan in Beveren. Volgende week gaat de clip in première.

Het wordt trouwens sowieso een drukke zomer voor Garry Hagger. Op 20 juli 2016 geeft hij in het Casino van Middelkerke naar jaarlijkse traditie een live verjaardagsconcert. Deze keer is er nog een extra feestreden naar aanleiding van ’20 jaar het mooiste moment’. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

06:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: besame mucho, garry hagger |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.