Film MEESTER KIKKER naar de Vlaamse bioscopen op 24 augustus 2016 : Showbizzkanaal

21/06/2016

Film MEESTER KIKKER naar de Vlaamse bioscopen op 24 augustus 2016

meester_kikker.jpgJekino brengt de Nederlandse film MEESTER KIKKER naar de Vlaamse bioscopen op 24 augustus 2016. Het is een komische familiefilm, van de makers van 'Wiplala', 'Dolfje Weerwolfje' en 'Minoes', met in de hoofdrollen Jeroen Spitzenberger ('Süskind', 'Alles is liefde') en Georgina Verbaan ('De Surprise', 'Hartenstraat'). Ook de Belgische actrice Wine Dierickx ('Het varken van Madonna', 'Smoorverliefd') speelt mee.

 

Synopsis

“Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.” De meester maakt vast een grapje. Daarom vindt Sita hem zo leuk. Tot hij op een dag op school arriveert met kroos in zijn haar en zijn natte kleren aan flarden. De meester werd aangevallen door een ooievaar! Die zijn immers dol op kikkers… Samen met haar vrienden wil Sita er alles aan doen om de meester te beschermen. Dat wordt het begin van een grappig, maar ook spannend avontuur.

Een onbekommerde zomerse film boordevol dieren… en vooral één heel bijzondere kikker. Naar het gelijknamige succesboek van Paul van Loon.

Regie: Anna van der Heide

Cast: Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan, Wine Dierickx, Paul R. Kooij, Yenthe Bos, ...

Land: Nederland

Duur: 90 min.

Meer info op: www.jekino.be/meesterkikker

 

De commentaren zijn gesloten.