Telefacts Zomer bij VTM: De jongste lottomiljonair ooit? : Showbizzkanaal

13/06/2016

Telefacts Zomer bij VTM: De jongste lottomiljonair ooit?

lotto.JPGIn Telefacts Zomer brengt Julie Colpaert het verhaal van Jane Park. Een meisje dat drie jaar geleden op haar 17de de lotto won, en in één klap 1.250.000 euro rijker werd. Jane werd zo de jongste winnares ooit in Groot-Brittannië. En dat met het eerste lotje dat ze ooit kocht in haar leven.

In tegenstelling tot de meeste lottowinnaars wil Jane niet anoniem blijven. Ze gaat nog een stap verder, en laat zich de volgende twaalf maanden volgen door een cameraploeg. Zo krijgen kijkers een uniek portret van een jonge vrouw die krijgt waar elke andere lottospeler van droomt.

 

De camera volgt hoe Jane alles heeft om gelukkig te worden, en haar weg moet zoeken in een gloednieuw luxeleven. In het begin is het meisje alvast het noorden kwijt. Haar mama Linda weet niet wat Jane overkomt: “Toen Jane gewonnen had, heeft ze hier zitten huilen. Het bezorgde haar te veel stress.” Ook de oma van Jane heeft zo haar bedenkingen: “Zo jong. En dan geven ze je een 1,25 miljoen euro? Dan kun je hen net zo goed een geweer geven. Ze had een mooie baan en een goed leven…”

Tienermiljonair, dinsdag in Telefacts Zomer bij VTM

 

18:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: lottomiljonair, vtm, telefacts zomer, vtm telefacts zomer |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.