NIEUWE SINGLE 'La Vita è Bella' voor Sasha & Davy // op algemeen verzoek : Showbizzkanaal

13/06/2016

NIEUWE SINGLE 'La Vita è Bella' voor Sasha & Davy // op algemeen verzoek

sasha_davy.jpg“Het was een overrompeling. De mensen stonden tot op ’t straat aan te schuiven”, blikt Sasha enthousiast terug op het concert dat ze vorige week gaf met Davy in de Westelse Zoerla. Dat het sympathiekste zingende koppel van Vlaanderen populair is, blijkt ook op de sociale media. “Dagelijks komen er nieuwe volgers bij en schrijven mensen zich ook in op onze gratis nieuwsbrief.”

Aan artiesten moet je niet uitleggen dat ‘fans’ belangrijk zijn, zeker niet aan Sasha & Davy, die als koppel nauwe contacten onderhouden met hun publiek. Beiden waren zondagavond, na afloop van hun concert, met verstomming geslagen toen een aantal fans hen duidelijk maakten dat niet ‘Jij bent het’, maar wel ‘La Vita è Bella’ de nieuwe single moest worden. Davy: “Ik heb zondag nog lang wakker gelegen in mijn bed. Enerzijds was er de blijdschap en euforie omdat het concert goed verlopen was. Anderzijds waren er de fans, die het zo spijtig vonden dat wij ‘La Vita è Bella’ niet uitgebrachten als nieuwe single. “Zo jammer dat jullie de titelsong van jullie album niet laten horen aan de mensen!” Die woorden zijn bij mij blijven hangen. Die hebben mij aan het denken gezet”. “Dat kan je wel zeggen! Het waren niet de kinderen, maar mijn vent die mij een ganse nacht heeft wakker gehouden. Hij liep te ijsberen in onze slaapkamer en toen ik voorstelde om dan maar gewoon te gaan voor het liedje, was hij zo blij als een klein kind”, voegt Sasha er enthousiast aan toe.

“Deze zagen we even niet aankomen, maar naast ‘Jij bent het’, krijgt ‘La Vita è Bella’ nu ook de eer en de glorie die het verdient en wordt dat meteen de nieuwe, maar ook écht de allerlaatste single die we uitbrengen van deze cd. Ik ben er heel blij mee, omdat het zo’n schitterend nummer is. De tekst is geschreven door de mama van Sasha en er is ook een prachtige videoclip die we vorig jaar gedraaid hebben in Firenze”, zegt Davy. “Man, wat was het toen koud!”, gaat Sasha verder. “Ik weet nog goed dat wij de beroemde scène op de fiets uit de gelijknamige film hebben nagespeeld, maar buiten was het echt ijskoud. Ik heb vaak gedacht: Dit halen we nooit, wij gaan hier dadelijk goed ziek worden! Maar het geluk stond dan toch aan onze kant. Het resultaat is een tijdloos liedje, waarin onze stemmen ook perfect blenden. Heerlijk!

De nieuwe single ‘La Vita è Bella’ van Sasha & Davy is ook terug te vinden op hun gelijknamige album. Wegens groot succes, organiseren Sasha & Davy een nieuw concert in de Westelse Zoerla en dat op 11 juni 2017. Voor het zo ver is, spelen ze nog heel wat concerten in Vlaanderen én staan ze begin april ook op het podium van Het Schlagerfestival 2017. Alle info over het koppel, kan je terugvinden op www.sashaendavy.be

18:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten, Singles | Tags: la vita è bella, sasha & davy |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.