Mijn Pop-uprestaurant 2016: aflevering 29 op dinsdag 7 juni om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

07/06/2016

Mijn Pop-uprestaurant 2016: aflevering 29 op dinsdag 7 juni om 20.35 bij VTM

Mijn Pop-uprestaurant 2016, vtm, vtm Mijn Pop-uprestaurant 2016, Voor Chloë & Magali en Miette & Willem zit het parcours van Mijn Pop-uprestaurant 2016 er bijna op. Op donderdag 9 juni 2016 weet Vlaanderen wie de winnaar wordt en met de 100.000 euro naar huis gaat. De voorbije dagen hebben verschillende bekende gasten zich een mening gevormd over de twee pop-ups. Op dinsdag 7 juni 2016 trekken juryleden Sepideh Sedaghatnia, Sergio Herman en Gert Verhulst een laatste keer naar Strombowli en Jalapeño Loco. Samen met hun partners schuiven ze er de voeten onder tafel voor een uitgebreid diner. Maar… welk etentje bevalt hen het meest?

Na de passage van Sven & Amanda en Jaro & Hanne heeft Jalapeño Loco opnieuw een flinke boost gekregen. Beide duo’s vonden de Mexicaanse pop-up immers te beste. Maar kunnen Miette & Willem ook de jury overtuigen? Team Jalapeño Loco drinkt zich alvast wat moed in met een shotje tequila. Sepideh, Sergio en Gert willen van de twee finalisten eerst wel eens weten wat hun plannen zijn na Mijn Pop-uprestaurant 2016. Wat als ze straks winnen? Wat is hun droom en wat verwachten ze van de toekomst?

 

Nadat al hun vragen zijn beantwoord, schuift de jury de voeten onder tafel. En dat doen ze niet alleen. Sepideh, Sergio en Gert hebben elk hun partner meegebracht om hun bezoek aan de pop-ups te ervaren zoals ze dat anders zouden doen. Uiteraard is de jury nu kritischer dan ooit, want de pop-ups hebben weken de tijd gehad om alles op punt te stellen. Kunnen de duo’s voldoen aan de hoge verwachtingen? En wie runt volgens Ellemieke, Ellen en Farshad de beste pop-up?

Ook Bartel Dewulf van Belgocatering volgde de duo's van bij het begin nauwlettend op en nam hun zakelijke aanpak onder de loep. Hij legt dinsdag alle kaarten op tafel. Hoe hebben de finalisten het ervan afgebracht in Knokke-Heist? Hoe scoren ze op hun volledige traject? Wie heeft de beste punten gescoord en zou voor Bartel een verdiende winnaar zijn? Tijd voor zijn ultieme rapport.

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM

 

10:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: mijn pop-uprestaurant 2016, vtm, vtm mijn pop-uprestaurant 2016 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.