Eén | Beste vrienden: welke duo's nemen het tegen elkaar op in de finale? : Showbizzkanaal

07/06/2016

Eén | Beste vrienden: welke duo's nemen het tegen elkaar op in de finale?

Beste vrienden, finale beste vrienden, Op donderdag 9 juni spelen Elke Clijsters en Steven Goegebeur, Daphne Bunskoek en Marc-Marie Huijbregts, en zussen Billie en Olga Leyers de finale van Beste vrienden.

Deze drie duo's hadden de meeste voorsprong op hun tegenstanders tijdens de vorige afleveringen. Billie en Olga durfden het aan om een bungeesprong te doen, en wonnen zo van Kim Gevaert en Sabine Appelmans. Daphne en Marc-Marie hadden een oneindige voorsprong op hun tegenstanders Mathias Vergels en Nawfel Bardad-Daidj, die door pech hun tocht moesten staken. En Elke en Steven waren, ondanks Stevens knieblessure, Otto-Jan Ham en Stijn Van de Voorde te snel af in Letland.

Waar de duo's op hun vorige bestemmingen nog konden genieten van de zon, trekken ze nu naar het mooie maar koude Lapland. Eens daar aangekomen, krijgen ze meteen verrassend nieuws van Bruno Wyndaele: "We zijn met drie teams in plaats van met twee. Maar de queeste kan maar gespeeld worden door twee teams." In het besneeuwde landschap proberen de drie duo's elk de opdrachten als beste te vervullen om het zo tot in de queeste te schoppen. Maar het zou Beste vrienden niet zijn, als daar niet af en toe wat sneeuwpret aan te pas komt... Een sneeuwballengevecht of een wedstrijdje mooiste sneeuwman maken, het kan allemaal.

Wie valt als eerste af, welke twee duo's gaan de queeste aan? En wie wint de finale van dit vijfde seizoen en kan zich tot beste vriendenduo kronen? Dat ontdek je in deze laatste aflevering, die wegens het EK uitzonderlijk op donderdag wordt uitgezonden.

Beste vrienden: donderdag 9 juni om 20.40 uur op Eén.

Beste vrienden is een programma van De filistijnen voor Eén.

12:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: beste vrienden, finale beste vrienden |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.