De Wensboom - Maandag 6 juni 2016 om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

06/06/2016

De Wensboom - Maandag 6 juni 2016 om 20.35 bij VTM

wensboom.JPGDe meest emotionele wens van dit seizoen van De Wensboom, zal voor flink wat tranen zorgen in de laatste aflevering op maandag 6 juni. Dan trekt Niels Destadsbader naar de Sint-Martinusschool in Zomergem, waar de 8-jarige Stan een heel bijzondere wens heeft voor zijn tante en nonkel.

 

Op 10 december 2015 overleed Stans 12-jarige nichtje Lotte aan acute leukemie. Tot het 6de leerjaar zat ze in dezelfde school en via de vzw Bednet volgde ze mee de lessen. Het verlies van Lotte heeft een diepe indruk nagelaten op alle leerlingen. Een emotionele Stan heeft voor zijn tante, nonkel, Lottes tweelingzus Emma en de hele school, een portret gewenst van Lotte zodat ze nooit vergeten wordt. En geen gewoon portret, maar een pareltje van een muurschildering op school, van grafisch ontwerpster Eva Cardon. Deze aflevering wordt uitgezonden op Lottes verjaardag.

 

Lore (10) wenst voor haar zus Hanne (8), die in een rolstoel zit omdat ze geboren is met een open ruggetje, een rolstoelrace tegen haar vriendinnen zodat Hanne kan tonen wat een straffe madam ze is. Niels zorgt voor een leuke extra, want hij heeft een bijzondere coach ingeschakeld: Olympisch Kampioene Marieke Vervoort, Hannes grote voorbeeld.

 

Charlotte (7) en Arthur (9) worden omgetoverd in kleine souschefs én zaalpersoneel in een privérestaurant voor hun oma en opa. Oma Rita kan immers nooit op restaurant omdat ze een waslijst heeft aan allergieën. Niels doet beroep op een chef die gespecialiseerd is in gastronomisch koken met alternatieve producten.

 

Jelles (12) oma Laurette D’hooge (63) wou vroeger maar één ding: Formule 1-piloot worden, maar die droom borg ze op. 63, een mooie leeftijd om nu toch door de bochten van het Circuit van Zolder te scheuren.

 

Broer en zus Jef (8) en Fien (11) zetten hun onthaalmoeder in de bloemetjes omdat zij bijna met pensioen gaat. Hun wens: een groot feest met alle kinderen die ooit door Martine werden verzorgd. De oudsten zijn ondertussen maar liefst 42.

 

09:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de wensboom, vtm, vtm de wensboom |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.