Zeer zonnig Indian Summer 2016 verwelkomt bijna 25.000 bezoekers : Showbizzkanaal

05/06/2016

Zeer zonnig Indian Summer 2016 verwelkomt bijna 25.000 bezoekers

Indian Summer, Indian Summer 2016, Bijna 25.000 bezoekers genoten afgelopen weekend van een stralende zestiende editie van het Indian Summer Festival in Langedijk. Met uitstekend festivalweer zagen zij Guus Meeuwis, Bløf, Sander van Doorn, Typhoon en ruim 30 andere artiesten op verschillende podia optreden.

Tijdens de tweede editie op het nieuwe evenemententerrein Geestmerambacht zette het festival, naast een prachtig muzikaal aanbod, zwaarder in op beleving. Het meest in het oog springende voorbeeld was de levensgrote houten olifant van De Jongens Van Het Feest uit Schagen. Voortgetrokken door een tiental gespierde Oud Grieks geklede mannen, wist het alle aandacht op zich te vestigen.

Niet alleen in de muzikale programmering maar ook met de toevoeging van een groot aantal creatieve cateraars, foodtrucks en de fonkelnieuwe open air Desperados Crazy Town Dance Area blijft het festival zich vernieuwen. Het podium viel in het oog door drie hoge torens en een indrukwekkende lazershow bij het vallen van de avond. Ondanks de diverse vernieuwingen bleef ook de oude vertrouwde 80's/90's tent onverminderd populair, de tent puilde uit bij optredens van Charly Lownoise & Mental Theo en Ben Liebrand.

18:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: indian summer, indian summer 2016 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.