"Kijk Me Niet Zo Aan", de nieuwe single van Luc Steeno : Showbizzkanaal

05/06/2016

"Kijk Me Niet Zo Aan", de nieuwe single van Luc Steeno

luc_steeno.jpgDe zomer van 2015 is er wellicht één die Luc Steeno niet gauw zal vergeten want met z'n zomersingle "De Zomer Van Je Leven" gooide hij hoge ogen en dingde hij zelfs mee voor de felbegeerde Zomerhit trofee.

Afgelopen zondag 29 mei speelde deze sympathieke Vlaamse zanger nog samen met collega Jo Vally de pannen van het dak in Harelbeke tijdens een spetterend duoconcert in C.C. Het Spoor. Het was al de derde keer dat beide heren uit Meise samen succesvol het podium deelden... is er misschien iets dat wij nog niet weten?

Luc Steeno wordt binnenkort 52 en dat viert hij uitgebreid met z'n fans op zaterdag 25 juni in C.C. Stroming in Berlare. Het perfecte verjaardagscadeau voor een artiest is natuurlijk een nieuwe single... en die krijgt hij vandaag al!

"Kijk Me Niet Zo Aan" is een heerlijk opgewekte en up-tempo zomersong die je meteen in tropische sferen brengt, voor de tekst werd beroep gedaan op Geert Vanloffelt van 'De Geest'. Nu nog de zon en een cocktail erbij en de zomer kan echt beginnen!

 

18:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: kijk me niet zo aan, luc steeno |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.