Klara, Nona & CC Mechelen presenteren: In Dreams : Showbizzkanaal

02/06/2016

Klara, Nona & CC Mechelen presenteren: In Dreams

klara.JPG4 uur gedroomde radio op donderdag 9 juni, live vanuit CC Mechelen

Klara, Nona en CC Mechelen nemen u mee naar een wonderlijk dromenland: In Dreams. Bart Vanhoudt en Lies Steppe gidsen de luisteraar 4 uur lang van de ene droomperformance naar de andere. Philippe Cortens is curator.

De reis start bij een jonge generatie elektronica-muzikanten: Inne Eysermans (Amatorski), Roman Hiele (Hiele), Oaktree en Lieven Martens Moana (Dolphins Into The Future i.s.m. sopraan Hanne Nollet). Zij maken een muzikale score op basis van de kleurrijke en soms gruwelijke dromen die curator Philippe Cortens opnam van Belgische gedetineerden.

Mauro Pawlowski en Michiel Romeyn van Jiskefet gaan samen op in een absurdistische droom en maken zo meteen ook hun droom waar.

Abattoir Fermé brengt een hoorspel van theatermaker Maja Westerveld in vier afleveringen: een fictieve droom met zoveel mogelijk personages.

Jürgen De Blonde (Köhn), klankdichter Jaap Blonk en Mauro Pawlowski (als alter-ego Maurits Pauwels, in het Nederlands) wagen zich aan een interpretatie van de droomklassieker “In Dreams” van Roy Orbison.

Jazz-zangeres Melanie De Biasio integreert diezelfde Orbison in een op maat gesneden, eenmalige en exclusieve set.

Bart Vanhoudt en Lies Steppe zijn de nachtwakers in deze speciale editie van Late Night die uitzonderlijk start om 20 uur.

In CC Mechelen van 19.30 uur tot 02.00 uur. (Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen)

Toegang: Gratis

Op Klara van 20 uur tot 24 uur.

20:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: in dreams, klara |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.