Boxy-broers wikken en wegen de finalisten van Mijn Pop-uprestaurant 2016 : Showbizzkanaal

31/05/2016

Boxy-broers wikken en wegen de finalisten van Mijn Pop-uprestaurant 2016

vtm.JPGAflevering 27 op dinsdag 31 mei om 20.35 bij VTM

Wie wordt de winnaar van Mijn Pop-uprestaurant 2016? Volgende week donderdag krijgen Miette & Willem en Chloë & Magali het verdict te horen. In de aanloop naar de grote finale gooien de twee finalisten alles in de strijd voor de stem van de kijker. Om de kijker te helpen de juiste keuze te maken, krijgen de pop-ups de komende dagen belangrijke gasten over de vloer. Bekende gezichten zullen Strombowli en Jalapeño Loco bezoeken en hun mening delen met Vlaanderen. De populaire Boxy-broers bijten op dinsdag 31 mei 2016 de spits af.

Kristof en Stefan Boxy zijn zelf topkoks en waren de allereerste recensenten van Mijn Pop-uprestaurant 2016. Twee maanden na hun eerste bezoek keren ze terug naar Strombowli en Jalapeño Loco. Wie moet volgens hen winnen? Miette & Willem hebben een moeilijke start achter de rug in Knokke-Heist, terwijl de vosjes en hun team niet te stoppen lijken. Chloë & Magali wisten meermaals indruk te maken met hun keuken. De grote vraag is natuurlijk of ze dat vandaag opnieuw doen?

 

De Boxy’s gaan eerst langs bij Miette & Willem en vleien zich onmiddellijk neer op het terras. Het is prachtig weer in Knokke-Heist en de sfeer zit er dan ook meteen in. De eerst cocktails worden gesmaakt en het eerste hapje, de beroemde ceviche, is ook top. Hopelijk slaat de rest straks ook aan. Zeker de taco’s, want daarover zijn de meningen de laatste tijd verdeeld… Naast de Boxy-broers krijgen Miette & Willem ook bezoek van de koning van de Vlaamse feestmuziek Christoff. Wat vindt hij van hun Mexicaanse pop-up?

Ook het bezoek van de Boxy-tweeling aan Strombowli start met cocktails. En die blijken nog beter en verfijnder te zijn dan bij de Mexicaanse buren. Het eerste hapje met onder andere rijstballetjes kan ook bekoren. Maar de twee chefs lijken toch de sfeer van Jalapeño Loco wat te missen. Het belooft hoe dan ook spannend te worden, want na de eerste gerechtjes is voor de Boxy’s nog lang niets beslist…

 

09:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: mijn pop-uprestaurant 2016, vtm, vtm mijn pop-uprestaurant 2016 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.