The Voice Kids winnaar Jens Dolleslagers heeft drukke zomer voor de boeg : Showbizzkanaal

29/05/2016

The Voice Kids winnaar Jens Dolleslagers heeft drukke zomer voor de boeg

jens.JPGThe Voice Kids winnaar Jens Dolleslagers (14) uit Gent gaat een drukke zomer tegemoet. Al meteen na zijn spetterende overwinning, werd duidelijk datJens heel geliefd was in Vlaanderen en hem een mooie muzikale toekomst te wachten stond. Hij kreeg een contact aangeboden bij Top Act Music/Universal Music Belgium en inmiddels tekende Jens ook een management- en boekingsovereenkomst bij Live Entertainment. Zo kan dit jonge talent rekenen op het team van o.a. Stan Van Samang.

De voorbije maanden is er achter de schermen hard gewerkt en een eerstesingle is nu een feit. Deze kreeg de titel, ‘Troostprijs’. “Voor alle duidelijkheid:‘Troostprijs’ gaat over een fictief verhaal in de liefdessfeer en zeker niet over The Voice Kids of al het mooie wat mij nu muzikaal te wachten staat”, zegt Jens. “Maar het liedje en de tekst van Bart Foubert (van Karree Konfituur) spraken mij meteen aan. Dit was een verhaal dat ik graag wilde vertellen.”

Aan The Voice Kids houdt Jens hele fijne herinneringen over. “Bij de vorige editie raakte ik jammer genoeg niet door de blind auditions, maar nu was Slongs meteen overtuigd van mijn stem en mijn versie van ‘Wonderwall’ van Oasis en zij heeft mij fantastisch begeleid. Samen hebben we een geweldig parcours afgelegd met de overwinning als bekroning.’ Jens overtuigde Vlaanderen met zijn versie van ‘Een ster’, de Christoff hit, die door Stan Van Samang onsterfelijk werd gemaakt.

Er wacht Jens ook een drukke festivalzomer en zijn vele fans kunnen hem o.a. aan het werk zien op:

28 juni: Pennenzakkenrock, Mol

29 juni: Pop Eiland, Wachtebeke

20 juli: Vlaanderen Muziekland XL, Sint Truiden

14 augustus: Marktrock, Bilzen

27 augustus: Parkhappening Schoten

1 november: Kattekwaad Bokrijk

19:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: jens dolleslagers, zanger jens dolleslagers |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.