VTM zendt twee oefeninterlands Rode Duivels live uit : Showbizzkanaal

27/05/2016

VTM zendt twee oefeninterlands Rode Duivels live uit

vtm.JPGDe start van het Europees Kampioenschap in Frankrijk komt steeds dichterbij. Om zich klaar te stomen voor het vierjaarlijkse voetbaltornooi, spelen de Rode Duivels nog enkele oefeninterlands. Op zaterdag 28 mei nemen ze het in Genève op tegen Zwitserland. Een paar dagen later, op woensdag 1 juni, ontvangen ze Finland in het Koning Boudewijnstadion. VTM zendt beide wedstrijden live uit. Onder meer Koen Wauters en Timmy Simons moedigen samen met VTM NIEUWS-sportjournalist Maarten Breckx het nationale elftal aan en zorgen voor de analyse.

Ook de fans die niet thuis zijn, hoeven niets van de Rode Duivels te missen en kunnen alles live volgen op de nieuwe vtm.be of via de VTM-app.

Oefenduel Zwitserland – België en Champions League-finale op dezelfde dag

 

Op zaterdag 28 mei staat voetbal een hele dag centraal. Vanaf 15.50 kan de kijker afstemmen op VTM voor het oefenduel tussen Zwitserland en België. Maarten Breckx wordt in de studio bijgestaan door analisten Timmy Simons, Herman Brusselmans en Jan Boskamp. De wedstrijdcommentatoren in Genève zijn Dirk Deferme en Glen De Boeck.

Na de wedstrijd van de Rode Duivels staan twee Spaanse topploegen tegenover elkaar in de finale van de Champions League: Real Madrid en Atlético Madrid. Deze wedstrijd is naar goede gewoonte live te zien bij 2BE en op 2BE.be vanaf 20.10.

Koen Wauters, Herman Brusselmans en Jan Boskamp volgen België – Finland

 

Op woensdag 1 juni krijgen de Belgen bezoek van Finland. Maarten Breckx ontvangt in het Koning Boudewijnstadion zanger en voetballiefhebber Koen Wauters, die samen met Herman Brusselmans en Jan Boskamp voor de analyse van de wedstrijd zorgt. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Wim De Coninck. De wedstrijd is live te volgen bij VTM vanaf 20.20.

OEFENINTERLANDS RODE DUIVELS

ZWITSERLAND – BELGIË
ZATERDAG 28 MEI 2016, VANAF 15.50 LIVE BIJ VTM, vtm.be en via de VTM-app

BELGIË – FINLAND
WOENSDAG 1 JUNI 2016, VANAF 20.20 LIVE BIJ VTM, vtm.be en via de VTM-app

 

08:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: rode duivels, vtm, vtm rode duivels, uitzending rode duivels |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.