Hulde aan Gaston Berghmans in galashow 'Gaston 80' : Showbizzkanaal

27/05/2016

Hulde aan Gaston Berghmans in galashow 'Gaston 80'

gaston_80.JPGAls eerbetoon aan Vlaanderens grootste komiek zendt VTM op zondag 29 mei ‘Gaston 80’ nog eens uit, de galashow uit januari 2007 die toen een reeks huldes voor zijn 80ste verjaardag afsloot. In ‘Gaston 80’ is Gaston de gast van Koen Wauters en blikken ze samen met half bekend Vlaanderen terug op zijn lange en rijkgevulde carrière. Gaston haalt zijn mooiste momenten en strafste anekdotes boven, en er wordt ook een traantje weggepinkt door de verhalen en herinneringen van bekende Vlamingen die allemaal naar Gaston opkeken.

Speciaal voor deze show creëerde Bart Peeters zijn ‘Loflied voor Gaston’. Verder zijn er acts, verrassingen en getuigenissen van o.a. Dina Tersago, Carry Goossens en Simonne Peeters, Peter Van den Begin, Tom Van Dijck, Mark Uytterhoeven, Erik Van Looy en Jan Decleir.

Maar uiteraard geen hulde aan Gaston Berghmans zonder quickies en sketches. In ‘Gaston 80: De Show’ krijgt de kijker een selectie van de beste quickies en meest legendarische sketches uit zijn indrukwekkende repertoire.

 

Commentaren

Wat zong la esterella met p.michiels?

Lvg

Gepost door: Nikki | 30/05/2016

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.