Armin van Buuren headliner bij uniek livestream event : Showbizzkanaal

26/05/2016

Armin van Buuren headliner bij uniek livestream event

armanda.JPGNa een spectaculaire eerste editie op 29 april met de recent getekende House-legende Erick Morillo maakt niemand minder dan Armin van Buuren zijn opwachting als headliner van de tweede editie van ‘Armada Invites’. Het nieuwe concept is recent in het leven geroepen door platenmaatschappij Armada Music en host intieme showcases die live te volgen zijn via Armada Music's Facebook-pagina. De wereldberoemde dj en producer Armin van Buuren zal op dinsdag 7 juni van negen tot tien uur ’s avonds draaien, ondersteund door livesets van dj's en producers RODG en Ruben de Ronde.

‘Armada Invites’ is een terugkerend evenement in Armada Music’s eigen club, waarin de grootste namen en meest getalenteerde artiesten in de dancemuziek exclusieve showcases verzorgen. De exclusieve showcases zijn wereldwijd live te volgen middels een livestream via Facebook en later via Youtube. Erick Morillo trapte de serie in stijl af, waardoor de eerste editie van het nieuwe concept al snel bestempeld kon worden als een groot succes, zowel op Armada Music's socials als in de club zelf.

Armin van Buuren wordt al jarenlang veelvuldig bestempeld als de ‘King of Trance’ door zijn fans en reist momenteel de wereld rond met zijn ‘Armin Only Embrace’-wereldtournee, die geheel in het teken staat van zijn zesde en meest recente artiestenalbum ’Embrace’. De wereldtournee heeft haar spectaculare liveshow al zien neerstrijken in Amsterdam, Gdansk (Polen) en Dubai (UAE). Later dit jaar komt ‘Armin Only Embrace’ ook naar Bulgarije, Mexico, Spanje en Wit-Rusland.

08:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: armin van buuren |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.