Herman van Veen is terug in Oostende! : Showbizzkanaal

24/05/2016

Herman van Veen is terug in Oostende!

herman_veen.JPGSchijnbaar moeiteloos zingt hij zijn repertoire in vijf talen. In 1966 beklom hij voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friedrichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York, Kursaal Oostende.

Op 1 april 2017 is Herman met zijn muzikanten, liedjes en verhalen te gast in Kursaal Oostende.

Herman van Veen (1945) speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijk vader van de wereldberoemde weeseend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen tot op heden 183 cd’s, 26 dvd’s en een tachtigtal boeken. Herman zet zich al meer dan vijftig jaar actief in voor de rechten van het kind, is jarenlang goodwill-ambassadeur voor Unicef en met Edith Leerkes oprichter van het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz in Soest. Hij mag zich – naast de vele internationale onderscheidingen die hem ten deel vielen - Professor Honoris Causa van de Martin Buber University Brussel/Kerkrade noemen en heeft een Eredoctoraat aan de Vrije Universiteit van Brussel omwille van zijn humanitaire inzet, zijn consequente houding tegen elke vorm van onrecht en zijn verdediging van het vrije woord. In 2016 ontving hij de Lennaert Nijghprijs voor beste tekstschrijver.

Herman is drager van het Verdienstkreuz am Band des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Praktische Info


Datum

01/04/2017 om 20:00

Tickets

€ 45 - € 39 - € 34 (incl reservatiekosten)

Reservatie

www.kursaaloostende.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

 

11:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: herman van veen, concert herman van veen, herman van veen oostende |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.