Showbizzkanaal : Archieven

29/04/2016

Lost Frequencies kondigt nieuwe single en debuutalbum aan

Lost Frequencies, album Lost Frequencies, Lost Frequencies heeft na het succes van wereldhits ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ wederom een grote stap in zijn carrière gezet. De jonge Belg heeft aangekondigd zijn debuutalbum uit te brengen bij Armada Music, de Amsterdamse platenmaatschappij waar ook ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ zijn uitgebracht.

‘Beautiful Life’, de eerste single van Lost Frequencies’ aanstaande debuutalbum, wordt uitgebracht op 3 juni dit jaar en zal te horen zijn in de officiële aftermovie van Tomorrowland Brasil. Lost Frequencies draaide afgelopen donderdag nog op de mainstage van het wereldbekende festival, dat vorige week het Zuid-Amerikaanse land in zijn greep hield.

Lost Frequencies, geboren als Felix De Laet, bracht nog geen twee jaar geleden debuutsingle ‘Are You With Me’ uit op The Bearded Man, een sublabel van Armada Music. De plaat groeide uit tot een wereldhit, behaalde goud, platina en zelfs meervoudig platina in meer dan twaalf landen en werd zelfs nummer één in de UK Singles Charts. ‘Are You With Me’ verzamelde tot nu toe meer dan een half miljard streams.

‘Reality’, de tweede single van het Belgische supertalent, werd gemaakt in samenwerking met singer-songwriter Janieck Devy en deed qua succes niet onder voor ‘Are You With Me’. De plaat werd vorig jaar eveneens uitgebracht op The Bearded Man, behaalde ook goud en platina in een groot aantal landen en werd tot op heden in totaal meer dan 300 miljoen keer gestreamed. ‘Reality’ behaalde daarnaast ook de felbegeerde #1-positie in de European Airplay Chart in 2015.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “We zijn superblij met het voortzetten van de samenwerking met Felix (Lost Frequencies). Hij is niet alleen een getalenteerde producer en dj, maar ook een geweldig persoon. Hij is een ‘vriend van Armada’ en hij inspireert ons allemaal met zijn muziek en positiviteit. We kunnen niet wachten om de opvolger van ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ uit te brengen. ‘Beautiful Life’ is de perfecte single.”

Lost Frequencies: “Ik kan niet wachten om de wereld te laten zien en horen waar ik sinds ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ aan gewerkt heb. Ik kan nog steeds niet helemaal bevatten hoe snel alles is gegaan, maar ik weet zeker dat de nieuwe samenwerking tussen Armada Music, mijn team en ikzelf tot heel veel te gekke dingen gaat leiden voor ‘Beautiful Life’ en mijn debuutalbum.”

Nick Royaards, manager of Lost Frequencies: “Het is tot nu toe een geweldig avontuur geweest en we hopen dat de fans Lost Frequencies’ nieuwe muziek met open armen zullen ontvangen. We geloven in Armada Music en weten zeker dat Maykel Piron en zijn team het hoogst haalbare uit zowel de single als het nieuwe album weten te halen. De synergie tussen onze teams is iets speciaals en heeft tot nu toe geweldige resultaten opgeleverd. We kunnen niet wachten op wat komen gaat.”

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: lost frequencies, album lost frequencies |  Facebook | |  Print |

Ook Lil' Kleine & Ronnie Flex en Douwe Bob op Strandfestival ZAND 2016

Strandfestival ZAND 2016, Douwe Bob, Lil' Kleine & Ronnie Flex, Strandfestival ZAND heeft opnieuw artiesten toegevoegd aan de line-up van de negende editie op zaterdag 27 augustus. Lil’ Kleine & Ronnie Flex en Douwe Bob maken deze zomer allebei hun debuut op het festival. Eerder was al bekend gemaakt dat Marco Borsato, BLØF, Guus Meeuwis, Typhoon en Nielson zullen optreden op het strand van Almere. Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge verzorgen de presentatie.

Lil’ Kleine & Ronnie Flex, die beide als solo-artiesten vertegenwoordigd in het nieuwe hiphopcollectief ‘New Wave’ de Popprijs 2015 in de wacht sleepten, scoorden als duo het afgelopen jaar grote hits met ‘Drank & Drugs’ en ‘1, 2, 3’. Douwe Bob vertegenwoordigt over twee weken ons land op het Eurovisie Songfestival in Stockholm en zal net als Lil’ Kleine en Ronnie Flex voor het eerst op het strandfestival optreden deze zomer.

Evenals als vorig jaar zal ook ‘ZAND Danst’ terugkeren op het festivalterrein. In een ‘vakkundig’ verstopt gebied voor zo’n 1.000 feestgangers zullen acht bekende en onbekende DJ’s draaien. Het programma voor ZAND Danst zal in een later stadium bekend worden gemaakt.

Laatste kaarten

Voor de negende editie van Strandfestival ZAND is 75% van het totaal aantal kaarten inmiddels verkocht. “Als we net zoveel kaarten blijven verkopen als de afgelopen weken dan duurt het niet lang meer voordat het festival is uitverkocht”, aldus Machiel Hofman, van organisator Tribe. “Een groot compliment voor het festival, want nooit eerder verkochten we zo snel onze kaarten”. Er worden op 27 augustus 25.000 bezoekers op het Almeerderstrand verwacht.

Strandfestival ZAND

Zaterdag 27 augustus 2016

Met: Marco Borsato, Guus Meeuwis, BLØF, Typhoon, Nielson, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, Douwe Bob e.v.a.

Almere strand

Kaarten: vanaf € 29,50 excl. servicekosten.

Terrein open: 12.00 uur.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere. Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij één van de Primera vestigingen.

 

10:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: strandfestival zand 2016, douwe bob, lil' kleine & ronnie flex |  Facebook | |  Print |

Nieuw op Canvas: 1992 - Vanaf dinsdag 3 mei 2016 om 22.45 u. op Canvas en canvas.be

Canvas, 1992, canvas 1992, 1992 (in het Italiaans 'millenovecento novanta due') is een dramareeks over de gebeurtenissen in het leven van zes mensen die elkaars pad kruisen in het woelige Italië van 1992, bij het begin van ‘Operatie schone handen’: de strijd van de rechterlijke macht tegen de wijdverspreide corruptie in de Italiaanse politiek en economie.

De 10-delige politieke thriller werd bedacht door acteur-regisseur Stefano Accorsi, die ook een hoofdrol vertolkt. 1992 werd geproduceerd door Sky Italia, dat eerder ook al tekende voor andere straffe series als Romanzo Criminale en Gomorra.

De serie verweeft op subtiele manier fictieve personages met de historische gebeurtenissen die heel Italië op zijn grondvesten deden daveren, een einde maakten aan de zogenaamde Eerste Italiaanse republiek en het begin inluidden van het tijdperk van Berlusconi.

Vanaf dinsdag 3 mei om 22.45 u. op Canvas en canvas.be.
Feiten en fictie
1992 begint, zoals de echte operatie ‘Mani pulite’, met de arrestatie in flagrante delicto door rechter Antonio Di Pietro van Mario Chiesa, een socialistische politicus en manager van een bejaardenhuis in Milaan. De man wordt beschuldigd van corruptie en omkoperij. Het is het begin van een grootschalig onderzoek naar gelijkaardige gevallen, eerst in Milaan en daarna in heel Italië. Daaruit blijkt dat het betalen van smeergeld, omkoping en corruptie endemisch zijn in de Italiaanse politiek en economie. Milaan wordt al snel omgedoopt tot Tangentopoli (‘omkoopstad’), maar het onderzoek verspreidt zich over heel Italië en tot in de hoogste regionen van de politiek en het bedrijfsleven.

Zo’n 5000 mensen worden beschuldigd van corruptie, onder wie op een bepaald moment de helft van alle parlementsleden. Verschillende politici en ondernemers plegen zelfmoord. Meer dan 400 stads- en gemeenteraden worden ontbonden op beschuldiging van corruptie. De malaise in de publieke opinie wordt nog vergroot door de moorden op de maffiajagers Giovanni Falcone en Paolo Borsellino. Het zijn turbulente tijden voor Italië die leiden tot de totale ineenstorting van de meeste traditionele politieke partijen en de val van de regering. Zo wordt de weg geëffend voor Forza Italia van zakenman en mediamagnaat Silvio Berlusconi en de Lega Nord van Umberto Bossi. Die genieten op dat moment nog het voordeel van de twijfel. Want na de ‘grote kuis’ van de Operatie schone handen is 1992 voor vele Italianen ook het jaar van de nieuwe hoop.

Dat is de historische achtergrond die met archiefbeelden geregeld ook subtiel geïntegreerd wordt in het verhaal.  De fictieve personages passen daar naadloos in.

De personages
Luca Pastore (Domenico Diele) is een jonge politieman in het team van onderzoeksrechter Antonio di Pietro. Hij heeft een heel persoonlijke reden om af te rekenen met de zakenmanMichele Mainaghi (Tomasso Ragno), wiens farmaceutische bedrijf besmet bloed heeft verkocht en zo vele slachtoffers maakte. Luca werkt samen met Rocco Venturi (Alessandro Roja), een dynamische Romeinse politieman met een duister kantje.

Michele Manaighi heeft nog twee andere problemen. Zijn verwende dochter Bibi Manaighi (Tea Falco) is een ongeleid projectiel dat na het ‘Tangentopoli’-schandaal vreemde keuzes maakt in haar leven. En Micheles minnares Veronica Castelle (Miriam Leone, een voormalige miss Italië) is een vamp met ambities in de showbizz en televisie. Daarom wedt ze ook op een tweede paard: Leonardo Notte (Stefano Accorsi), de marketingmanager in het reclamebedrijf van ene Silvio Berlusconi, ondernemer en mediamagnaat. Notte heeft een wat schimmig verleden, maar de gebeurtenissen van 1992 bieden hem een unieke gelegenheid om carrière te maken in het kielzog van zijn baas.

En dan is er nog Petro Bosco (Guido Caprini), een 33-jarige veteraan van de Golfoorlog die het tot ‘posterboy’ van de opkomende Lega Nord schopt nadat hij een politicus van die partij redt uit de handen van een Albanese maffiabende.

Prestigieus
1992 is een grootschalige productie die het belang en de impact van de gebeurtenissen van toen ten volle tot hun recht laat komen. Naast de hoofdacteurs – bij ons grotendeels onbekend – zijn er nog zo’n 150 andere sprekende rollen en 3000 figuranten. Er werd gefilmd op liefst 100 locaties in heel Italië, onder meer in het Italiaanse parlement en Villa Fendi in Rome, en de iconische Pirelli-toren in Milaan.

Er werd niets onverlet gelaten om de tijdssfeer en het straatbeeld zo correct mogelijk weer te geven. Dat lijkt op het eerste gezicht niet zo bijzonder, omdat de reeks zich in de recente geschiedenis afspeelt. Maar precies dat maakt het zo moeilijk, omdat vele mensen zich die periode nog herinneren en de verschillen zouden zien als niet de juiste kleren, kapsels, brillen en auto’s werden gebruikt.

1992 is een snelle, sfeervolle en uitstekend gemaakte serie die in de pers met veel lof werd onthaald:

“Zelden is een natie moedig genoeg om zichzelf op deze manier een spiegel voor te houden” (Frankfurter Allgemeine)

“A complicated political history in a setup as engaging as Game of Thrones with a ruthlessness straight from House of Cards” (Hollywood Reporter)

“A massive hit for the Italian TV Industry” (Variety)

Het alom geprezen 1992 wordt inderdaad vaak vergeleken met House of Cards, maar ook metBoss, Mad Men en The West Wing, al zijn vele critici het erover eens dat geen enkele serie het entertainmentgehalte van de echte Italiaanse politiek ooit zal kunnen evenaren.

10:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: canvas, 1992, canvas 1992 |  Facebook | |  Print |

PULSAR - Volg de creatie van een wereldpremière

walbi.JPGDe constructie van de wereldprimeur PULSAR in Walibi bereikt stilaan haar eindpunt. Vanaf nu is het volledige project te volgen via een 5-delige webserie die het volledige proces, van oorspronkelijke bedenking tot uiteindelijke opening voor het publiek, belicht.

Niet zomaar een nieuwe attractie
Het bedenken en creëren van een wereldprimeur vereist het uitvinden en heruitvinden van nieuwe concepten, technologieën en thema’s. Alle Belgische en internationale bedrijven en medewerkers die hiervoor samenwerken werden voor belangrijke uitdagingen geplaatst om zowel de attractie zelf als de inplanting ervan in Walibi tot een goed einde te brengen. Voor de eerste keer geeft een blik achter de schermen een inzicht in dit uitdagende en boeiende proces.

De combinatie van een hoogte van 45m, een snelheid van 100km per uur en een enorme splash in het water maakt reeds dat PULSAR een volledig nieuw concept is dat zijn gelijke niet kent. De volledig originele constructie ervan op een bestaand meer in het midden van het park en de totaal nieuwe technologiën die daarmee gepaard gaan, zijn slechts enkele elementen die het uiterste vergen van alle betrokken partijen.

5 afleveringen:
De webserie behandelt in 5 afleveringen het volledige proces van A tot Z, van oorspronkelijke bedenking tot uiteindelijk realisatie en opening voor het publiek met de eerste reacties. Er werd zowel in Walibi als in het buitenland gefilmd om een zo compleet mogelijk document te kunnen afleveren met talloze interviews van alle kernspelers in de totstandkoming van PULSAR.

Afl 1: De geboorte van een wereldprimeur – hoe wordt een attractie gekozen, wat zijn de criteria, wie beslist, …
Afl 2: Het concept – wat is het thema, welk verhaal zit er achter de attractie, hoe worden de verschillende elementen gekozen, …
Afl 3: De werf – een blik op de werf in Walibi, een bezoek aan de grootste attractiebouwer ter wereld Mack Rides, hoe wordt alles opgebouwd, wat zijn de cijfers, …
Afl 4: De tests – de tests van de attractie, laatste hand wordt gelegd aan de thematiek, “putting the pieces together”, …
Afl 5: De opening  – de officiële inauguratie op 4 juni 2016

Vanaf vandaag is de eerste aflevering te bekijken op het YouTube kanaal van Walibi Belgium en met een interval van een week tot 10 dagen worden de volgende afleveringen op het publiek losgelaten.

Het verhaal van PULSAR
In het midden van een meer, ergens in het centrum van België bevindt zich een mysterieuze installatie die de verloren energie van over de hele wereld opvangt. Omgevormd tot een groots hart, werd dit vat niet geprogrammeerd om al deze energie voor eeuwig op te slaan. Om een uitbarsting te voorkomen dient het hart de energie om te vormen en op regelmatige tijdstippen vrij te laten. Pulsar stuurt in 2016 moedige kinderen en hun ouders, in boten van 10 ton, tot 45m hoog aan 100 km per uur in maar liefst drie lanceringen waarvan twee achterwaarts. Afbouwen naar een normale hartslag zal pas kunnen na 70 seconden en een reusachtige splash in het meer.

Bekroond tot «Best Concept » wereldwijd
Deze wereldprimeur, bedacht door de Duitse attractiebouwer Mack Rides, mocht al een eerste prestigieuze prijs in ontvangst nemen tijdens de jaarlijkse IAAPA Brass Ring Awards in Orlando. De International Attraction & Amusement Parcs Associations (IAAPA) is het internationaal orgaan dat alle spelers in de pretparksector van over de hele wereld overkoepelt. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking in Orlando ontving PULSAR de prijs voor “Best Concept”. De pretparkspecialisten van de LA Times haalden de PULSAR ook al aan als één van de attracties ter wereld waar het meest naar wordt uitgekeken in 2016.

10:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Pretparken | Tags: pulsar, walbi pulsar, wereldpremière pulsar |  Facebook | |  Print |

Advocaat van de Duivel - Aflevering 5 op zondag 1 mei 2016 om 20.35 bij 2BE

Advocaat van de Duivel, 2be, 2be Advocaat van de Duivel, In de vijfde aflevering van het humoristische programma Advocaat van de Duivel op zondag 1 mei 2016 daagt Guga Baúl moppen voor het hof van rechter Jeron Dewulf. Volgens de imitator zijn moppen irritant, hebben ze weinig met humor te maken en is het steeds de arme burger die letterlijk het ‘gelach’ moet betalen. “Er is niks zo vreselijk als iemand die zegt: ‘ik ken nog een goei mop’. Ge weet dat ge zult moeten lachen, of ge nu wilt of niet en lachen op commando is zoals seks tijdens de bevalling… dat gaat niet”, klinkt het in het openingspleidooi van Guga Baúl.

 

Bert Gabriëls is dan weer geen fan van sociale media, die niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse maatschappij. Met meer dan 1 miljard bezoekers per dag is Facebook 's werelds grootste sociaalnetwerksite en als we Bert Gabriëls mogen geloven, ook één van de meest verderfelijke. Gabriëls neemt de volksjury mee op sleeptouw en stelt zich de vraag: waar is Facebook eigenlijk goed voor? “Sociale media hebben een negatieve invloed op ons gewone leven. Zo heb ik onlangs een pizza gegeten, maar daar was duidelijk iets mis mee. Achteraf bleek dat ik de pizza wel op Facebook had gezet, maar niet in de oven…”

Net als in de vorige afleveringen beslist de volksjury welk kwaad voor eeuwig en altijd verbannen moet worden uit onze maatschappij.

 

10:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: advocaat van de duivel, 2be, 2be advocaat van de duivel |  Facebook | |  Print |

Foto's: "Vrienden Voor Het Leven concerttour 2016" in Antwerpen

DSC_0749.JPGDe Romeo’s, Lindsay en Jan Smit hebben hun unieke vriendschapsbanden verzilverd in de "Vrienden Voor Het Leven concerttour". Vorige week zaterdag vond in de Antwerpse Stadsschouwburg het eerste concert plaats. Bekijk hier het fotoverslag! Vanavond op vrijdag 29 april komen ze naar het Casino Kursaal in Oostende en op vrijdag 10 juni naar de Oktoberhallen in Wieze). Info & tickets: www.sherpa.be of op tel. 070 25 20 20.

Armada Music trapt eerste editie ‘Armada Invites’ af met exclusieve showcase van Erick Morillo

armanda.JPGDe allereerste editie van ‘Armada Invites’ wordt morgen spectaculair afgetrapt. Niemand minder dan de Colombiaan-Amerikaanse dj, producer en labeleigenaar Erick Morillo verzorgt op vrijdag 29 april een liveset in Armada Music’s eigen club. De exclusieve showcase van Erick Morillo wordt live uitgezonden op Armada Music’s Facebook-pagina.

‘Armada Invites’ is een terugkerend evenement in Armada Music’s eigen club, waarin de grootste namen en meest getalenteerde artiesten in dancemuziek exclusieve showcases verzorgen. Erick Morillo is de eerste van velen en zal op vrijdag 29 april van zeven tot acht uur ’s avonds (19.00 – 20.00) zijn kunsten vertonen. De gehele liveset van Erick Morillo wordt uitgezonden op de Facebook-pagina van Armada Music.

Erick Morillo is al meer dan twintig jaar een ware legende in de wereld van elektronische muziek. Hij heeft popmuziekiconen als Whitney Houston, Diana Ross, Enrique Iglesias en Maddona geremixed en verzorgde de legendarische Subliminal Sessions in de Pacha, Ibiza.

09:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: armada music, armada invites |  Facebook | |  Print |

DYSTOPIA 2016 bouwt verder aan unieke formule

festival.jpgHet jonge Dystopia, in Fort 3 in Borsbeek, voegt met de Amerikaan Josh Wink een laatste ronkende naam toe aan haar affiche voor zaterdag 9 juli. Deze zomer trekt het house-festival voor de derde editie resoluut de kaart van het befaamde concept van DJ Sneak’s 'I’m A House Gangster’, een primeur voor België. Dystopia tracht met die smakelijke ingrediënten een vervolg te breien aan de stijgende trend van 2015.

Vorig jaar liet DYSTOPIA na de vuurdoop in 2014 een behoorlijke koerswijziging optekenen door ‘Back to Basics’ te gaan. Geheel in het verlengde van de robuuste en rudimentaire stijl van het decor van Fort 3 koos het festival om naar de pure essentie van housemuziek terug te keren met achter de decks dj-kleppers als Derrick Carter, Ian Pooley en DJ Sneak. Dit alles viel erg in de smaak bij de ‘Dystopians’. Met bijna 3000 verdubbelde het aantal bezoekers tegenover het eerste jaar.

En die groei wil DYSTOPIA deze zomer zonder meer bestendigen. Vandaar ook de hernieuwde samenwerking met de Amerikaan DJ Sneak. Na Ibiza, Amsterdam, Kroatië of pakweg London en Miama komt Sneak voor het eerst naar België met zijn ‘I’m A House Gangster’-concept. Staan er nog op de affiche:

Dystopia zet dus weederom in op een eigenzinnige mix van internationale topdj’s, gevestigde waarden en lokaal talent; stuk voor stuk ambassadeurs van de beste housemuziek. Daarnaast tast het opnieuw de unieke troeven van Fort 3 als festivalterrein af om deze zo een uitgelezen plek binnen het totaalplaatje te geven. Kwestie van de karakteristieke Back to Basics-formule tijdens de derde editie nog nadrukkelijker op de Belgische festivalkaart te zetten en in dezelfde lijn als 2015 verder een trouw publiek uit te bouwen. Alvast bedankt om ons alles behalve alledaags festivalverhaal mee in de wereld te zetten.

Info en tickets: www.dystopiafestival.com.

09:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: dystopia, dystopia 2016, derrick carter, ian pooley |  Facebook | |  Print |

O’Rèn ontwerpt Eurosong podiumoutifit voor Laura Tesoro

oren.JPGDat Laura Tesoro ter gelegenheid van de 61ste editie van Eurosong voor ons naar Stockholm trekt, is ondertussen door iedereen geweten. Men zal er dan ook niet naast kunnen kijken: Nathan Murillo en Michael Wauman, de creatieve wonder boys achter het succesvolle modelabel O’rèn, hebben voor haar een outfit ontworpen waarmee ze letterlijk zal schitteren.

Het sprak haast voor zich dat de expertise van de bezielers van de chique patriotique werd ingeroepen. De twee jonge designers, beiden oud-studente van de Modeacademie van Sint-Niklaas, hebben namelijk van hun liefde voor België op korte tijd hun handelsmerk gemaakt. Er ontstond dan ook meteen een gelijkgestemdheid met de 19-jarige Antwerpse schone. “Van bij de allereerste kennismaking, zat het meteen goed tussen ons,” aldus Nathan. “Haar casual look en aanstekelijk optimisme sluiten perfect aan bij wie we zijn als label. Het is dan ook een hele eer om speciaal voor haar een outfit te mogen ontwerpen die door miljoenen mensen zal gezien worden.”

Het wordt een prachtig ensemble met fonkelende pailletten voor tijdens het optreden, en ook op de rode loper zal Laura qua glam niet moeten onderdoen. Het volledige team zal in onnavolgbare O’Rèn-stijl (drie)kleur bekennen, bijvoorbeeld door middel van sweaters met subtiele patriottische knipogen.

Verder lossen de jongens enkel dat onze Belgische kandidate (waarschijnlijk) haar favoriete sneakers zal dragen. Een voorsmaakje krijgen we alvast te zien in de videoclip van “What’s the Pressure”, ook daar is Laura namelijk te zien in een creatie van O’Rèn. Of er veel pressure mee gemoeid is, antwoordt Michael: “Uiteraard ervaren we dit als een belangrijke mijlpaal in onze carrière, maar tegelijkertijd klopt het voor ons ook. We hebben er namelijk altijd al van gedroomd om aan een zo groot mogelijk publiek te laten zien hoe ons land een belangrijke bron van inspiratie is in al onze collecties.”

Op 12 mei neemt Laura deel aan de tweede halve finale van Eurosong. Kan ze zich kwalificeren, dan zal Laura ons land vertegenwoordigen in de grote finale op 14 mei. Elle sera belle et elle sera chique. Ze zullen het in Zweden geweten hebben dat Team Belgique van de partij is.

Over O’Rèn:
O’Rèn is het geesteskind van Nathan Murillo en Michael Wauman, twee bijzonder creatieve twintigers die mekaar leerden kennen tijdens hun studies aan de Modeacademie van Sint-Niklaas. Omdat ze de kans kregen om aan de slag te gaan bij Jani Kazaltzis en Lien Degol, zetten ze hun studies stop. Hun collecties worden bijzonder gesmaakt door liefhebbers van glamoureuze, betaalbare mode. Ze maken vaak gebruik van Franstalige woordspelingen die ze op hun sweaters en t-shirts aanbrengen. Hun eerste black/white collective, gelanceerd in 2013, sloeg in België in als een bom.

Info O’Rèn : www.o-ren.be

08:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fashionnieuws, Muziek | Tags: laura tesoro, o’rèn |  Facebook | |  Print |

Foto's: Film Mother’s Day in première

DSC_0080.JPGUtopolis Mechelen verwelkomde op zondag 24 april verschillende BV’s voor een brunch en de avant-première van Mother’s Day. Bekijk hier het fotoverslag! Regisseur Garry Marshall, bekend van Pretty Woman en Valentine’s Day, brengt met Mother’s Day een romantische en humoristische film naar het scherm. Centraal staat een groep vrouwen die iets hebben met Moederdag: jonge moeders, oudere moeders en dochters, allemaal op zoek naar hun moeder. In de hoofdrollen spelen onder andere Jennifer Aniston, Julia Roberts en Kate Hudson. Vanaf nu is de film immers in alle bioscopen te zien.

08:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial | Tags: mother’s day, film mother’s day, première mother’s day |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende